Ten Hag a confirmat că va rămâne în acest sezon la Ajax și a încheiat astfel speculațiile că ar pleca la campioana Germaniei. Ten Hag a fost anterior antrenorul echipei a doua a bavarezilor și după plecarea lui Kovac, olandezul a fost considerat printre favoriții să preia postul.
Kovac a părăsit Bayern după ce a câștigat cupa și campionatul sezonul trecut, însă începutul slab de sezon și mai ales înfrângerea usturătoare cu 5-1 în fața lui Frankfurt din ultima etapă i-au pecetluit soarta.
În conferința de presă de dinantea meciului Chelsea – Ajax din UEFA Champions League, Ten Hag a exclus o întoarcere în Bavaria.
Fotbal
Fotbalul nu mai este cel mai urmărit sport din România! Ce a detronat "sportul rege"
ACUM 8 MINUTE
Când a fost întrebat dacă plănuiește să rămână de la Ajax, Ten Hag a răspuns: ”Da, pot să confirm. Am o conexiune puternică cu echipa, cu toată lumea de la Ajax. Pot să confirm că voi rămâne la Ajax în acest sezon”.
Ten Hag a recunoscut are un atașament față de Bayern însă nu este ”un visător” și preferă să se concentreze pe obținerea unui rezultat pozitiv pe Stamford Bridge.
”Bayern este un club fantastic – m-am simțit confortabil și mi-a plăcut să lucrez acolo. Încă este în inima mea dar acum sunt la Ajax. Nu sunt un visător – mă concentrez pe Ajax și asta este important. Trăiesc pentru prezent și mă concentrez doar la meciul de mâine al lui Ajax cu Chelsea”, a declarat el.
Romanian Liga I
Dinamo apelează la superstiții înaintea derby-ului cu FCSB!
ACUM 42 MINUTE
Serie A
Fanii Fiorentinei, amenințări incredibile la adresa lui Vlahovic. Vârful e aproape de Juventus
ACUM 2 ORE