Sergio Ramos a intrat în conflict cu Isco și Marcelo din cauza meciurilor slabe făcute de cei doi în acest sezon. Real Madrid s-a impus la Barcelona cu 3-1 în acest weekend, partidă în care atât Marcelo cât și Isco nu au jucat.
Însă se pare că nu există armonie în vestiarul Realului în ciuda victoriei de pe Camp Nou. Diario Sport a informat că Ramos i-a atacat pe cei doi după meci.
Spaniolii informează că Isco i-a răspuns și el la fel de dur lui Ramos în timp ce Marcelo a avut o atitudine mai relaxată.
Romanian Liga I
Steliano Filip și Plamen Iliev, ca și plecați de la Dinamo! Mureșan anunță noi transferuri
ACUM UN MINUT

Tensiuni la Real Madrid și înainte de El Clasico

În ciuda acestui rezultat foarte bun obținut de galactici, în trupa lui Zidane există în continuare nemulțumiri. Înainte de lovitura de start din El Clasico, Isco a fost surprins de camerele televiziunii spaniole în timp ce critica deciziile lui Zinedine Zidane. Mai exact, mijlocașul lui Real Madrid era nemulțumit șansele pe care Zizou alege să nu i le mai ofere, așa cum obișnuia cândva.
Isco, lăsat pe banca de rezerve pe tot parcursul jocului de pe Camp Nou, a fost suprins când li se plângea coechipierilor săi de modul în care îl tratează tehnicianul madrilenilor: "Dacă trebuie să mă schimbe, o face în minutul 50, 60, câteodată chiar la pauză. Când vine vorba să mă introducă în teren, așteaptă minutul 80", a răbufnit în fața lui Marcelo, Modric și Jovic, informează Marca. În El Clasico, Zidane a mers chiar mai departe în ceea ce-l privește pe Isco și nu l-a folosit niciun minut.
Fotbal
Christian Eriksen se antrenează cu Ajax: "E ca și cum aș reveni acasă"
ACUM O ORĂ
Fotbal
Răzvan Burleanu a explicat motivele pentru care Edi Iordănescu a fost numit selecționerul României
ACUM 3 ORE