Conform informațiilor AntenaSport, clujenii vor să scape de Dan Petrescu însă obstacolul constă în clauza sa de reziliere. Petrescu ar urma să primească un milion de euro în cazul în care este dat afară. Favorit pentru a-l înlocui este Adrian Mutu în acest moment.
Dacă CFR îl va da afară pe Petrescu, va trebui să îi achite un milion de euro. Dacă pleacă el, despărțirea va fi mult mai usoară. Mutu este principala variantă dacă banca tehnică va rămâne vacantă.
”Au fost probleme la club înaintea acestui meci și mai sunt probleme. A fost o săptămână agitată. Sunt mulți jucători care nu joacă din cauza regulii acesteia, U21, sunt puţin supărați. Au mai fost și alte probleme, dar nu vreau să dezvălui mai multe”, a declarat Petrescu după partida cu Craiova.
Fotbal
Moruțan a salvat-o pe Galatasaray cu unul dintre golurile carierei. Reacția lui Fatih Terim
ACUM 30 MINUTE
Petrescu trimitea astfel vina pe evoluția slabă a echipei pe seama conducerii iar acest lucru i-a nemulțumit pe oficialii ardeleni. Antrenorul făcea referire la întârzierea plății unui bonus dar președintele CFR-ului consideră că este chiar antrenorul cel care pune clubul într-o poziție slabă din punct de vedere financiar din cauza cererilor sale.
Mara a declarat la DigiSport recent că "nu există nicio restanţă la echipă. S-a plătit şi bonusul restant. Iar salariul a fost achitat cu două săptămâni înainte".
Romanian Liga I
Botoșani - FC U Craiova 1-1. Echipa lui Mutu a scăpat printre degete victoria
ACUM O ORĂ
Fotbal
Arsenal - Tottenham 3-1. Rezumatul unuia dintre cele mai bune meciuri făcute de "tunari" post Wenger
ACUM O ORĂ