Teodora Meluță este cel mai sonor nume din fotbalul feminin din țara noastră, la ora actuală. De 5 ori campioană a României cu Olimpia Cluj, jucătoarea de 21 de ani va bifa prima sa experiență în străinătate.
În ultimii ani, Teo a devenit o piesă de bază la naționala de fotbal feminin a României, pentru care a debutat la vârsta de numai 15 ani.
Prestațiile excelente reușite de Meluță în defensiva "tricolorelor", dar și la echipa de club, i-au adus în cele din urmă transferul mult visat.
World Cup Qualification CONMEBOL
Imagini groaznice în Ecuador-Brazilia! Cunha, făcut KO de o intrare criminală a portarului advers
ACUM O ORĂ

Teodora Meluță s-a transferat la FF Lugano 1976, în Elveția! Cea mai bună fotbalistă din România a plecat de la Olimpia Cluj

Olimpia Cluj a anunțat astăzi că Teodora a ajuns la o înțelegere cu FF Lugano 1976, din prima ligă elvețiană:
"Jucătoarea Teodora Meluță, a ajuns la un acord cu formația FF Lugano 1976, urmând astfel să evolueze în Liga 1 din campionatul de fotbal feminin al Elveției începând cu acest retur.
Mulțumim Teodorei Meluță pentru toate realizările alături de clubul nostru, succes în continuare și o așteptăm oricând acasă!", se arată în comunicatul emis de U Olimpia Cluj.
În prezent, noua echipă a Teodorei se află pe ultimul loc în Elveția. FF Lugano 1976 a fost prezentă în sezonul precedent din Liga Campionilor, competiție în care Meluță își dorește enorm să evolueze.
Teodora Meluță a fost votată cea mai bună fotbalistă din România, în 2018. Ea a continuat să aibă evoluții promițătoare la echipa națională, iar astăzi a făcut un pas uriaș în carieră.
https://i.eurosport.com/2021/01/24/2978140.jpg
Liga
Stadionul Barcelonei și-ar putea schimba denumirea! Catalanii, gata să accepte din motive financiare
ACUM 2 ORE
Bundesliga
Ce atacant din Premier League urmărește cu atenție Erling Haaland? "E cel mai bun din lume la asta"
ACUM 5 ORE