La finalul săptămânii trecute, cei de la FC Voluntari au anunțat că fundașul portughez al echipei, Ricardinho, a ieșit pozitiv la un test pentru anticorpi, cel care are o acuratețe de 40%.
Din fericire, jucătorul de 26 de ani a ieșit negativ la testul pentru COVID-19, anunță Antena Sport. Astfel, jucătorii lui Mihai Teja pot să revină la antrenamente.
Totuși, cei de la Voluntari speră să nu mai joace vreun meci în perioada următoare: "lanterna" din Liga 1 este unul dintre cele 6 cluburi care au cerut ca play-out-ul să nu se mai reia.
Premier League
Lukaku, implicat în lupta împotriva rasismului! "Nu o fac doar pentru mine!" Ce plan are fotbalistul
ACUM 25 MINUTE
"E adevărat, la acest prim test el a ieşit pozitiv. Dar probabilitatea este de 40% la acest prim test. Se aşteaptă al doilea test pentru a se confirma cu o probabilitate mai mare. Ei au făcut testele separat, nu au interacţionat unii cu alţii. E izolat oricum, nu s-a întâlnit cu nimeni, pentru că abia a venit din Portugalia. FC Voluntari nu a intrat încă în cantonament, deci iată că se respectă aceste protocoale. La fel cum fac şi alte cluburi din prima ligă din ce ştiu eu. Probabil ne vom mai lovi de astfel de cazuri pe parcursul sezonului, pentru că mi se pare inevitabil" spunea impresarul Bogdan Apostu.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Ronaldo Nazario apără proiectul lui Florentino Perez! "Fanii vor să vadă cele mai tari meciuri!"
ACUM O ORĂ
Liga
Barcelona l-a transferat pe cel mai talentat puști din Turcia! Cine este noua speranță a catalanilor
ACUM 2 ORE