Fostul star de la Manchester United și Manchester City se pregătește să agațe ghetele în cui și vrea ca momentul său de final să fie memorabil. Pentru asta, argentinianul își propune să organizeze o partidă demonstrativă, la care să participe nume grele din fotbal, printre care se numără și cei doi rivali de la ultimele gale ale Balonului de Aur.
În prezent la Boca Juniors, Tevez va mai juca pentru clubul din Argentina încă 6 luni, apoi va lua o alegere radicală din perspectiva carierei sale. Într-un interviu oferit recent Radio La Red, jucătorul ajuns la 36 de ani a dezvăluit care sunt planurile sale de viitor, aducând în discuție posibilitatea să mai îmbrace o dată tricoul lui West Ham:
Dacă aș putea să-mi construiesc echipa (n.r. - pentru meciul de retragere), i-aș invita pe Buffon, Hugo Ibarra, Rio Ferdinand, Gabriel Heinze, Patrice Evra, Andrea Pirlo, Paul Scholes, Paul Pogba, Cristiano Ronaldo, Leo Messi și Wayne Rooney. Încă nu știu când va fi momentul retragerii, nu vreau să promit acum și să nu mă țin de cuvânt. Este clar, pentru mine, în Argentina există doar Boca Juniors. Dar mi-ar plăcea să mă întorc la West Ham, ca să mai fiu aplaudat încă 6 luni. Dintre echipele la care am jucat în Europa, pe West Ham o iubesc cel mai mult. | Carlos Tevez
Premier League
Paul Pogba și-a decis viitorul! Francezul este impresionat de Ralf Rangnick
ACUM 37 MINUTE

Tevez își dorește să-i aducă în aceeași echipă pe Ronaldo și Messi

Tevez a evoluat la West Ham în sezonul 2006/2007, în care a reușit să înscrie 7 goluri. De-a lungul perioadei sale petrecute în Premier League, argentinianul a mai evoluat pentru Manchester United și Manchester City, reușind să câștige, per total, 9 trofee. După plecarea din Anglia, Tevez a jucat 2 sezoane și la Juventus, alături de care a cucerit 4 trofee.
Tevez a jucat alături de Cristiano Ronaldo la United în perioada 2006-2007, în timp ce pe Messi l-a cunoscut la naționala Argentinei, pentru care veteranul atacant a adunat 76 de selecții și a marcat 13 goluri.
https://i.eurosport.com/2020/06/27/2839884.jpg
Premier League
Everton a ajuns la un acord cu Frank Lampard pentru a deveni noul manager. Urmează anunțul oficial
ACUM 8 ORE
Fotbal
Denis Alibec a fost prezentat la Atromitos. Primele reacții ale internaționalului român
ACUM 9 ORE