În urmă cu 20 de ani, Chelsea reușea să câștige Cupa Angliei. Era al 3-lea trofeu pentru Dennis Wise, o adevărată legendă a clubului înaintea erei Abramovic. La succesul din 2000, Dennis Wise a sărbătorit pe gazon alături de fiul său, Henry, cel care se născuse cu câteva luni înainte.
Chelsea câștiga trofeul după un 1-0 cu Aston Villa, fiind ultima finală disputată pe fostul Wembley. Dennis Wise a reușit să înscrie în acel meci, însă reușita a fost anulată. Roberto Di Matteo a marcat unicul gol al meciului.
La 2 decenii distanță, Henry Wise a debutat în Cupa Angliei în rejucarea dintre Tranmere și Watford! Ajuns la Watford în 2019 după ce a jucat în trecut la Derby, Wise a fost trimis pe teren în minutul 106. Din păcate pentru echipa sa, Watford a fost eliminată cu scorul de 2-1 după ce în prima partidă scorul a fost 3-3.
Premier League
Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei a 5-a din Premier League
ACUM O ORĂ
La fel ca tatăl său, Dennis Wise joacă pe postul de mijlocaș.
https://i.eurosport.com/2020/01/24/2760307.jpg
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Liga Campionilor UEFA
Misterul din spatele imaginii în care Ronaldo "antrenează" United a fost risipit
ACUM 2 ORE
Premier League
Tuchel, entuziast după victoria clară cu Tottenham! Ce jucători a remarcat germanul în mod special
ACUM 12 ORE