Callum Lang este marea speranță a celor de la Shrewsbury în partida cu campioana Europei, FC Liverpool, în meciul din Cupa Angliei. Fan din copilărie al celor de la Everton, Lang s-a aflat în tribune la partida din turul precedent al competiției, când o echipă cu mulți puști a lui Liverpool a învins-o pe Everton.
Deși este fan Everton, Lang a jucat la academia lui Liverpool cu jucători precum Tren Alexander-Arnold. Însă el a fost pus pe liber și a ajuns la Wigan. În prezent, atacantul de 21 de ani este împrumutat la Shrewsbury de către Wigan.
La juniori vii cu propriul echipament. Eu purtam tricoul Angliei ca să nu am probleme. Nu aveam suficient curaj să-l port pe cel al lui Everton. Tatăl meu și-ar fi dorit dar e mai ok cu Anglia. Când ești pus pe liber, ești distrus. Plângi ca orice copil. Visam să joc fotbal și părea că nu se va întâmpla. Dar am ajuns la Wigan și mi-au oferit imediat un contract
Premier League
Scouterii lui Liverpool, pe urmele unui star de la Cupa Mondială! Klopp, mare fan al fotbalistului
IERI LA 14:38

Visează să dea lovitura cu Liverpool

Ca fan al celor de la Everton, pentru Lang partida cu Liverpool este specială. Își dorește să răzbune echipa preferată după înfrângerea din urmă cu 3 săptămâni. La acel meci, a fost nevoit să stea printre fanii lui Liverpool deoarece a mers la meci alături de familia iubitei.
Când eram copil mereu am visat să intru de pe bancă și să înscriu cu o lovitură de cap în ultimul minut contra lui Liverpool, pe Goodison sau Anfield. Evident, dacă aș marca acum ar fi ceva foarte special. E un moment special pentru club și sunt sigur că aș avea același sentiment reușind să marchez pentru Shrewsbury. Este un moment la care m-am gândit de când eram copil
Toate partidele din Cupa Angliei sunt transmise în direct pe Eurosport Player!
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Cupa Mondială FIFA
Cupa Mondială 2022 | Șansele Franței de a câștiga titlul mondial după accidentarea lui Benzema
20/11/2022 LA 07:39
Cupa Mondială FIFA
Benzema nu va juca la Cupa Mondială! Balonul de Aur 2022 a transmis un mesaj emoționant din Qatar
20/11/2022 LA 06:12