Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Arteta consideră că este importantă Cupa Angliei: ”Putem deveni dependenți de trofee”

Vlad Dumitrescu

Actualizat 06/01/2020 la 08:06 GMT+2

Mikel Arteta consideră că un succes al lui Arsenal în Cupa Angliei poate ajuta echipa sa să devină ”dependentă de câștigat” trofee. Arsenal – Leeds, în a treia rundă a Cupei Angliei, se joacă în direct la Eurosport, luni de la 21:30.

BOURNEMOUTH, ENGLAND - DECEMBER 26: Mikel Arteta, Manager of Arsenal reacts during the Premier League match between AFC Bournemouth and Arsenal FC at Vitality Stadium on December 26, 2019 in Bournemouth, United Kingdom. (Photo by Dan Mullan/Getty Images)

Credit imagine: Getty Images

”Când am ajuns aici, încercam să ne luptăm pentru a câștiga Premier League, dar nu eram la nivelul potrivit pe care să îl menținem în fiecare an. Așa că, în această situație, cupele devin foarte importante iar acest club are o istorie uriașă. Dar aveam nouă ani fără să câștigăm un trofeu”, a declarat Arteta.
”Pentru noi, să ridicăm acel prim trofeu (Cupa Angliei), a fost o mare ușurare, pentru că astfel clubul se lupta din nou pentru trofee. A creat încredere și unitate în echipa noastră și acest lucru a ajutat grupul de jucători să reușească ce au reușit mai târziu, când au câștigat alte trofee”, a adăugat el.
arteta
”Cred că trofeele aduc unitate și când ai experiențe minunate împreună, aceste experiențe rămân în memoria grupului. Îți place mai mult de oamenii cu care lucrezi, crezi mai mult în ei, ai amintiri împreună cu ei și ai acel obicei de a câștiga mereu…după ce câștigi nu trofeu, nu vrei să te mai oprești. Devii dependent de asta și acest lucru trebuie implementat la acest club”, a afirmat Arteta.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo