”Când am ajuns aici, încercam să ne luptăm pentru a câștiga Premier League, dar nu eram la nivelul potrivit pe care să îl menținem în fiecare an. Așa că, în această situație, cupele devin foarte importante iar acest club are o istorie uriașă. Dar aveam nouă ani fără să câștigăm un trofeu”, a declarat Arteta.
”Pentru noi, să ridicăm acel prim trofeu (Cupa Angliei), a fost o mare ușurare, pentru că astfel clubul se lupta din nou pentru trofee. A creat încredere și unitate în echipa noastră și acest lucru a ajutat grupul de jucători să reușească ce au reușit mai târziu, când au câștigat alte trofee”, a adăugat el.
https://i.eurosport.com/2019/12/27/2742778.jpg
Fotbal
Dinamo și FCSB, cele mai tinere echipe din Liga 1! Care sunt cele mai mici medii de vârstă din lume
ACUM 7 ORE
”Cred că trofeele aduc unitate și când ai experiențe minunate împreună, aceste experiențe rămân în memoria grupului. Îți place mai mult de oamenii cu care lucrezi, crezi mai mult în ei, ai amintiri împreună cu ei și ai acel obicei de a câștiga mereu…după ce câștigi nu trofeu, nu vrei să te mai oprești. Devii dependent de asta și acest lucru trebuie implementat la acest club”, a afirmat Arteta.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Cât de greu este să fii antrenor în Premier League? Doar Espirito Santo îl mai salvează pe Nuno
ACUM 8 ORE
Premier League
Klopp e gata de un transfer genial! Ia de la o rivală un fotbalist de titlu, pe o sumă simbolică
ACUM 12 ORE