Shrewsbury a obținut rejucarea pe Anfield după un meci fantastic făcut de echipa de liga a 3-a. Curtis Jones și Love (autogol) au dus scorul la 2-0 pentru liderul din Premier League, însă Liverpool nu a putut să păstreze avantajul până la final.
Intrat în minutul 60, Jason Cummings a făcut un meci fantastic și a marcat de 2 ori într-un interval de 10 minute iar Shrewsbury a obținut rejucarea pe Anfield, ceea ce va aduce și câștiguri financiare semnificative pentru micuța echipă.
Jurgen Klopp, managerul celor de la Liverpool, și-a felicitat adversara din cupă după partidă. El a recunoscut plin de fair-play că adversara lui Liverpool a făcut un meci mare și că nu merita să piardă.
Liga
Primul pas pe care Real Madrid o să-l facă după finala Champions League! Pentru cine începe asaltul
ACUM 2 ORE
A fost foarte dificil de câștigat meciul de astăzi. Nu avem suficient timp la dispoziție pentru a spune tot ce nu a fost în regulă astăzi. Am reușit un gol foarte bun, însă în afară de acesta, Adrian a avut mult prea multe de făcut. S-a descurcat minunat. Contraatacurile pe care le-au avut când pierdeam mingea...
Au încetinit meciul cu așezarea în teren și am pierdut mingea în momentele proaste. Nu părea că scorul este 2-0 pentru Liverpool, părea că suntem conduși cu 2-1. Dar scorul e complet meritat! Felicitări Shrewsbury. E minim din ce meritau, să fiu sincer
A fost pentru prima dată când Liverpool a pierdut un avantaj de 2-0 de la partida cu West Bromwich Albion din aprilie 2018. Jurgen Klopp a mai anunțat că niciun jucător din lotul echipei mari va fi prezent la rejucare deoarece aceasta va avea loc când echipa va avea parte de o vacanță de la partidele din Premier League. Neil Critchley va sta pe bancă, la fel cum s-a întâmplat la partida cu Aston Villa din Cupa Ligii Angliei.
Suporterii celor de la Shrewsbury au invadat terenul la finalul partidei pentru a-i felicita pe jucători
Iată dubla reușită de Cummings
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Liga Campionilor UEFA
Liverpool - Real Madrid, LIVE TEXT de la 22:00 | E ziua finalei Champions League! Tot ce e de știut
ACUM 4 ORE
Fotbal
Reacția lui Klopp după zvonurile privind transferul lui Mane! "Nu mi-ar putea păsa mai puțin"
ACUM 18 ORE