Având în vedere situația din campionat, unde Liverpool este practic campioană și cea din UEFA Champions League, unde sunt echipe multe mai puternice precum Real Madrid, Barcelona, Liverpool sau PSG, Jose Mourinho, renumit pentru capacitatea sa de a aduce trofee pe oriunde merge, ar vrea cu siguranță să pună mâna pe Cupa Angliei.
Cele două echipe au avut ocazia să se cunoască destul de bine în acest sezon iar Mourinho nu a reușit încă să îl învingă pe Ralph Hasenhuttl. Înfrângerea de pe 1 ianuarie a celor de la Tottenham în fața lui Southampton a fost cu atât mai dureroasă cu cât acela a fost meciul în care Spurs i-a pierdut pe termen lung atât pe Harry Kane cât și pe Moussa Sissoko.
https://i.eurosport.com/2020/01/01/2744977.jpg
Premier League
Come-back de senzație pentru Spurs și Conte. Unde se aflau în martie, comparativ cu Arsenal
IERI LA 05:50
Având în vedere programul aglomerat din această iarnă, cei de la Spurs nu și-ar fi dorit să ajungă la această rejucare însă după egalul din tur vor trebui să se mobilizeze pentru a păstra șanse reale la un trofeu în acest sezon. De asemenea, este o ocazie numai bună ca Tottenham să lege victorii consecutive, după succesul surprinzător din campionat cu Manchester City.
Spurs a câștigat ultimele trei meciuri acasă și șapte din cele nouă meciuri cu Mourinho. Doar Chelsea și Liverpool au câștigat pe Tottenham Hotspur Stadium. De asemenea, Spurs au câștigat ultimele șapte meciuri de acasă din Cupa Angliei, o serie care a început în 2016.
Obținerea unui loc de Champions League va rămâne o prioritate pentru Tottenham, însă dorința de a opri o secetă de 12 ani pentru un trofeu va fi importantă pentru Mourinho. Spurs n-au mai câștigat Cupa Angliei de 29 de ani. Astfel, ne putem aștepta ca Tottenham să alinieze miercuri seară cel bun ”11” posibil.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Harry Kane nu mai vrea să plece de la Tottenham! Ce a spus despre colaborarea cu Antonio Conte
16/05/2022 LA 13:32
Premier League
Răsturnare de situație în cazul lui Dybala! Agentul atacantului, la negocieri în Premier League
14/05/2022 LA 14:26