Fabinho a acordat un interviu pentru Sport Bible în care a vorbit despre varianta că Mbappe să vină la Liverpool. Mijlocașul brazilian a evoluat alături de Mbappe la AS Monaco, reușind să ajungă împreună până în semifinalele UEFA Champions League, pe lângă câștigarea titlului în Ligue 1.
Mbappe a vorbit la rândul său despre Liverpool într-un interviu recent, însă Fabinho consideră că un transfer de acest gen ar crea o problemă la Liverpool!
În acest moment ar fi o bătaie de cap la Liverpool dacă l-am avea aici pentru că trio-ul din atacul nostru este foarte bun. Știu însă calitățile lui Mbappe, este deja unul dintre cei mai buni jucători din lume, evident că el ar îmbunătăți orice echipă. În acest moment el joacă la PSG și trebuie să respectăm acest lucru
Premier League
Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei a 5-a din Premier League
ACUM 38 MINUTE
Liverpool revine în acțiune în partida din Cupa Angliei contra celor de la Shrewsbury. Meciul va avea loc duminică de la ora 19.00 și va fi transmis în direct de Eurosport.
Cele mai tari transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS, disponibil pe pagina de Facebook a Eurosport, în fiecare luni și vineri de la 18:00.

live transfers

Credit imagine: Eurosport

Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Liga Campionilor UEFA
Misterul din spatele imaginii în care Ronaldo "antrenează" United a fost risipit
ACUM 44 MINUTE
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
17/09/2021 LA 14:53