Fabinho a acordat un interviu pentru Sport Bible în care a vorbit despre varianta că Mbappe să vină la Liverpool. Mijlocașul brazilian a evoluat alături de Mbappe la AS Monaco, reușind să ajungă împreună până în semifinalele UEFA Champions League, pe lângă câștigarea titlului în Ligue 1.
Mbappe a vorbit la rândul său despre Liverpool într-un interviu recent, însă Fabinho consideră că un transfer de acest gen ar crea o problemă la Liverpool!
În acest moment ar fi o bătaie de cap la Liverpool dacă l-am avea aici pentru că trio-ul din atacul nostru este foarte bun. Știu însă calitățile lui Mbappe, este deja unul dintre cei mai buni jucători din lume, evident că el ar îmbunătăți orice echipă. În acest moment el joacă la PSG și trebuie să respectăm acest lucru
Premier League
Jurgen Klopp nu renunță! Ce a spus despre lupta pentru titlul de campioană în Premier League
IERI LA 07:06
Liverpool revine în acțiune în partida din Cupa Angliei contra celor de la Shrewsbury. Meciul va avea loc duminică de la ora 19.00 și va fi transmis în direct de Eurosport.
Cele mai tari transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS, disponibil pe pagina de Facebook a Eurosport, în fiecare luni și vineri de la 18:00.

live transfers

Credit imagine: Eurosport

Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
League Cup
Liverpool s-a calificat în finala Cupei Ligii Angliei, după o victorie lejeră pe terenul lui Arsenal
20/01/2022 LA 21:52
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11