Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Fabinho, despre un posibil transfer al lui Mbappe la Liverpool: "Ar fi o mare bătaie de cap!"

Sebastian Ujica

Publicat 25/01/2020 la 20:04 GMT+2

În ultimele luni au existat tot mai multe zvonuri despre posibilitatea ca atacantul lui PSG, Kylian Mbappe, să ajungă la Liverpool.

Kylian Mbappé, Fabinho

Credit imagine: Getty Images

Fabinho a acordat un interviu pentru Sport Bible în care a vorbit despre varianta că Mbappe să vină la Liverpool. Mijlocașul brazilian a evoluat alături de Mbappe la AS Monaco, reușind să ajungă împreună până în semifinalele UEFA Champions League, pe lângă câștigarea titlului în Ligue 1.
Mbappe a vorbit la rândul său despre Liverpool într-un interviu recent, însă Fabinho consideră că un transfer de acest gen ar crea o problemă la Liverpool!
În acest moment ar fi o bătaie de cap la Liverpool dacă l-am avea aici pentru că trio-ul din atacul nostru este foarte bun. Știu însă calitățile lui Mbappe, este deja unul dintre cei mai buni jucători din lume, evident că el ar îmbunătăți orice echipă. În acest moment el joacă la PSG și trebuie să respectăm acest lucru
Liverpool revine în acțiune în partida din Cupa Angliei contra celor de la Shrewsbury. Meciul va avea loc duminică de la ora 19.00 și va fi transmis în direct de Eurosport.
Cele mai tari transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS, disponibil pe pagina de Facebook a Eurosport, în fiecare luni și vineri de la 18:00.
picture

live transfers

Credit imagine: Eurosport

Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo