Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gafă a lui Adrian! Eroare atât de mare, încât golul primit de Liverpool abia a fost prins în direct

Cristian Mihală

Actualizat 03/03/2020 la 22:29 GMT+2

Adrian, trimis de Jurgen Klopp în poartă în disputa cu Chelsea, din optimile FA Cup, a comis o gafă imensă în debutul confruntării de pe Stamford Bridge. Șutul "telefonat" al lui Willian l-a păcălit pe goalkeeperul spaniol care a contribuit decisiv la golul "albaștrilor".

adrian

Credit imagine: Eurosport

Portarii spanioli sunt într-o eclipsă prelungită de formă în Premier League. Kepa a devenit rezervă la Chelsea, după ce la un moment dat a fost cel mai scump portar al lumii, în timp ce De Gea a comis gafa carierei, în weekend, cu Everton.
Acum a venit rândul altui goalkeeper iberic să comită o eroare impardonabilă. Adrian nu a profitat de șansa dată de Klopp, care a preferat să îl odihnească pe Alisson. Minutul 13 a fost cu ghinion pentru portarul "cormoranilor", care a fost suprins de șutul lui Willian. După o fază în care Joe Gomez a pasat nefericit spre Fabinho, care a pierdut posesia, mingea a ajuns la Willian. Brazilianul a prins un șut modest, însă Adrian i-a ajutat pe "albaștri", fiind autorul moral al golului.
Gafele din apărarea lui Liverpool au fost atât de surprinzătoare încât televiziunea britanică, responsabilă cu producerea meciului, abia a prins golul lui Chelsea. Aceasta oferea reluarea de la un atac precedent al trupei lui Lampard.
picture

Gafă Adrian

Alisson și Van Dijk, de neînlocuit

Liverpool dispune de o serie de jucători world class - Alisson, Van Dijk, Alexander Arnold, Robertson, Henderson, Salah, Mane sau Firmino -, însă Jason McAteer, fosta glorie a trupei de pe Anfield, e convins că doar absența unuia din primii doi influențează decisiv jocul echipei. Marți seară s-a văzut cât de mult contează absența lui Alisson în jocul "cormoranilor".
Sunt doar doi jucători în actualul lot al lui Liverpool care sunt de neînlocuit: Virgil Van Dijk și Alisson. Scoateți-l pe oricare dintre aceștia din echipă și veți vedea cum formația e instantaneu mult mai slabă. Dacă veți scoate oricare alt jucător din primul "11", e o altă poveste. Asta în ciuda faptului că eu sunt un mare fan al lui Jordan Henderson. Dar Jurgen Klopp are atât de multe variante bune pe toate celelalte posturi, încât Liverpool își permite să piardă jucători cheie,cu excepția celor doi | Jason McAteer
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo