Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gary Lineker i-a enervat pe fanii lui Liverpool. A întrebat dacă Jurgen Klopp trebuie să plece

Ion Alexandru

Publicat 04/03/2020 la 07:12 GMT+2

Fostul golgheter al naționalei, ajuns acum cel mai cunoscut analist din Anglia, Gary Lineker a postat pe twitter, în glumă, întrebarea "Klopp out?". Fanii lui Liverpool s-au înfuriat foarte tare!

Gary Lineker

Credit imagine: Imago

După 3 înfrângeri în 4 meciuri, gluma lui Lineker nu a fost gustată de fanii supărați ai lui Liverpool. Băieții lui Jurgen Klopp nu au mai reușit să marcheze în deplasare din 15 februarie, când Mane aducea o victorie muncită pe terenul ultimei clasate Norwich.
Întrebarea lui Lineker "Trebuie să plece Klopp?" a fost luată în serios de mii de fani ai lui Liverpool care l-au certat pe fostul golgheter al Angliei. Au fost și multe răspunsuri ironice și haioase.
Guardiola e mai bun. Klopp a fost norocos în prima parte a sezonului și acum se vede
Părinții mei chiar cred că Jurgen trebuie demis și spun că soluția este Ernesto Valverde
Parcă nu au șanse la retrogradare, nu? Trebuie să verific clasamentul din Premier League și revin.
Liverpool are 22 de puncte avans în fruntea clasamentului din Premier League față de Manchester City, cu 10 etape înainte de final.
Premier League etapa 29
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo