Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Guardiola, înfuriat după înfrângerea cu Arsenal. Arteta e în al nouălea cer! "O săptămână perfectă"

Ion Alexandru

Publicat 19/07/2020 la 07:42 GMT+3

Prima victorie a lui învățăcelului Arteta în fața profesorului Guardiola a venit într-un moment perfect pentru Arsenal. Finala Cupei Angliei îi dă posibilitatea lui Arteta să câștige primul trofeu la 7 luni după ce a preliuat echipa.

Aubameyang a condus-o pe Arsenal către finala Cupei Angliei

Credit imagine: SID

Arsenal a câștigat cu 2-0 pe Wembley și a oprit o serie de 7 victorii consecutive a lui Manchester City în meciurile directe. Pentru Arteta este un moment extraordinar.
Am avut o săptămână fantastică! Să învingi două dintre cele mai bune echipe din lume în aceeași săptămână nu se întâmplă atât de des. Nu mă interesează adrversarul, am încredere în echipa mea! Am avut momente grele în care am știut să suferim. Trebuie să fim organizați și să comprimâm spațiile - Mikel Arteta
picture

Gol magnific marcat de Aubameyang contra lui City, după 18 pase la rând reușite de Arsenal

Arteta a fost alături de Guardiola la Manchester City sezonul trecut, când echipa a realizat dubla Campionat-Cupă.
L-am salutat după meci și i-am urat baftă. Îl iubesc și apreciez la fel de mult ca ieri și cum o voi face în dimineața următoare.

City este deja cu gândul la Champions League

Pep Guardiola a ratat obiectivele interne majore și acum se gîndește la trofeul UEFA Champions League. În august, Manchester City are posibilitatea să scrie istorie în Portugalia.
Am jucat slab! Unicul regret nu se referă la pierderea meciului, ci la faptul că nju a reușlit să jucăm în prima repriză la fel cu am făcut-o în a doua. Acum avem două săptămâni pentru a pregăti în vederea meciurilor din Champions League. Vrem să avem ritm! Este ultima posibilitate și ne vom lupta pentru acest trofeu! - Pep Guardiola
Arsenal este deja în finala Cupei Angliei din 1 august. Echipa lui Arteta așteaptă cu nerăbdare pentru a-și cunoaște adversarul. Chelsea și Manchester United se vor lupta pentru acest privilegiu de la 21.45, la Eurosport 1.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo