Arsenal a câștigat cu 2-0 pe Wembley și a oprit o serie de 7 victorii consecutive a lui Manchester City în meciurile directe. Pentru Arteta este un moment extraordinar.
Am avut o săptămână fantastică! Să învingi două dintre cele mai bune echipe din lume în aceeași săptămână nu se întâmplă atât de des. Nu mă interesează adrversarul, am încredere în echipa mea! Am avut momente grele în care am știut să suferim. Trebuie să fim organizați și să comprimâm spațiile - Mikel Arteta
Premier League
OFICIAL | Pep Guardiola și-a prelungit contractul cu Manchester City până în 2025
23/11/2022 LA 11:34

Gol magnific marcat de Aubameyang contra lui City, după 18 pase la rând reușite de Arsenal

Arteta a fost alături de Guardiola la Manchester City sezonul trecut, când echipa a realizat dubla Campionat-Cupă.
L-am salutat după meci și i-am urat baftă. Îl iubesc și apreciez la fel de mult ca ieri și cum o voi face în dimineața următoare.

City este deja cu gândul la Champions League

Pep Guardiola a ratat obiectivele interne majore și acum se gîndește la trofeul UEFA Champions League. În august, Manchester City are posibilitatea să scrie istorie în Portugalia.
Am jucat slab! Unicul regret nu se referă la pierderea meciului, ci la faptul că nju a reușlit să jucăm în prima repriză la fel cu am făcut-o în a doua. Acum avem două săptămâni pentru a pregăti în vederea meciurilor din Champions League. Vrem să avem ritm! Este ultima posibilitate și ne vom lupta pentru acest trofeu! - Pep Guardiola
Arsenal este deja în finala Cupei Angliei din 1 august. Echipa lui Arteta așteaptă cu nerăbdare pentru a-și cunoaște adversarul. Chelsea și Manchester United se vor lupta pentru acest privilegiu de la 21.45, la Eurosport 1.
Premier League
Pep Guardiola negociază prelungirea contractului cu Manchester City! Când expiră actuala înțelegere
22/11/2022 LA 09:33
Cupa Mondială FIFA
Guardiola, de acord să preia o națională! Federalii, aproape de infarct când au auzit salariul cerut
18/11/2022 LA 16:26