Clubul din League One a revenit de la 2-0 pentru a obține un egal cu Liverpool însă Jurgen Klopp a anunțat că va trimite echipa de tineret alături de managerul Neil Critchley pentru rejucarea manșei pe Anfield.
Liverpool a avut atunci cea mai tânără echipă din istorie, media de vârstă fiind de 19 ani. Totuși, echipa antrenată de Critchley a câștigat meciul cu 1-0.
Klopp a luat această decizie pentru rejucarea partidei a avut loc în pauza de iarnă din Premier League iar mai mulți jucători plecaseră deja pentru o săptămână de vacanță. Însă cei de la Shrewsbury consideră că Liverpool a încălcat regulile pentru că nu a trimis cea mai puternică echipă posibilă, nemulțumiri care nu au fost luate în seamă de federația engleză.
The Emirates FA Cup
Lucian Sânmărtean a ales cel mai bun jucător din weekendul fotbalistic din Anglia
22/03/2021 LA 07:56
De asemenea, Shrewsbury consideră că meciul nu a fost televizat din cauza declarațiilor făcute de Klopp după primul meci, despre care oficialii clubului din liga a treia susțin că au avut un impact important asupra recompenselor financiare obținute de pe urma partidei.

Jurgen Klopp, acuzat că a stricat un moment frumos pentru un întreg club

”Vă veți aminti revenirea noastră incredibilă din a patra rundă din Cupa Angliei din meciul cu Liverpoo, încheiat 2-2. Imediat după meci, antrenorul gazdelor, Jurgen Klopp, a stricat ceea ce ar fi fost un moment superb pentru clubul nostru făcând declarații publice prin care a informat că el și prima echipă nu vor participa la rejucarea meciului pe Anfield, distrugând astfel ceea ce ar fi fost nu doar financiar, dar și pentru jucători și fani un moment minunat și o ocazie specială”, se arată într-un comunicat al clubului emis după ce s-a anunțat oprirea definitivă a sezonului din League One.
”Acest lucru a avut un efect asupra deciziei de a nu fi televizat meciului și suntem convinși că LFC a încălcat regulamentul pentru că nu și-a trimis cea mai bună echipă, ceea ce a avut un efect puternic asupra finanțelor noastre. În februarie, am depus o plângere la federație însă am fost informați săptămâna trecută că a fost respinsă din păcate”, se mai arată în comunicat.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

The Emirates FA Cup
Tuchel, după victoria lui Chelsea cu Barnsley: ”Nu am avut curaj și ritm de joc!”
12/02/2021 LA 06:36
The Emirates FA Cup
Magia Cupei! Manchester City se va schimba în barul stadionului din Cheltenham
22/01/2021 LA 12:10