Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Klopp, impresionat de evoluția lui Minamino. Reacția managerului lui Liverpool

Cosmin Cioboata

Actualizat 06/01/2020 la 11:45 GMT+2

Jurgen Klopp s-a arătat complet impresionat de evoluția lui Takumi Minamino la primul său meci pentru Liverpool, împotriva lui Everton, în turul 3 din Cupa Angliei.

minamino lfc debut

Credit imagine: Getty Images

Minamino, adus de la Salzburg în schimbul sumei de 10 milioane de euro, a început ca titular duelul de pe Anfield și a avut o mare ocazie să deschidă scorul în prima repriză.
La sfârșitul partidei dintre Liverpool și Everton, Klopp a avut numai cuvinte de laudă pentru atacantul japonez:
"Takumi a fost absolut senzațional în această seară. Este exact jucătorul de care aveam nevoie și pe care ni-l doream. Evoluția sa a fost remarcabilă, mai ales că abia a ajuns la echipă. Este greu să te integrezi într-un timp atât de scurt, deci meritul său este și mai mare.
Minamino a avut atitudine și nu s-a ferit să-și arate calitățile tehnice. Nu arăta obosit, dar nu voiam să-l forțăm fără să știm exact capacitatea sa de efort, așa că am decis să-l schimb.", a spus tehnicianul german.
Liverpool s-a calificat în "16-imile" Cupei Angliei după ce s-a impus cu 1-0 împotriva rivalei din oraș, Everton. Puștiul de 19 ani, Curtis Jones, a înscris golul victoriei pentru "cormorani" cu o super-execuție în vinclul porții lui Pickford.
picture

Gol impresionant înscris de tânărul Curtis Jones în meciul cu Everton, din Cupa Angliei

Următorul meci al lui Liverpool va fi pe 11 ianuarie, pe terenul celor de la Tottenham. "Cormoranii" sunt pe primul loc în Premier League, cu un avans de 13 puncte deasupra urmăritoarei Leicester.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo