Minamino, adus de la Salzburg în schimbul sumei de 10 milioane de euro, a început ca titular duelul de pe Anfield și a avut o mare ocazie să deschidă scorul în prima repriză.
La sfârșitul partidei dintre Liverpool și Everton, Klopp a avut numai cuvinte de laudă pentru atacantul japonez:
"Takumi a fost absolut senzațional în această seară. Este exact jucătorul de care aveam nevoie și pe care ni-l doream. Evoluția sa a fost remarcabilă, mai ales că abia a ajuns la echipă. Este greu să te integrezi într-un timp atât de scurt, deci meritul său este și mai mare.
Premier League
Jurgen Klopp nu renunță! Ce a spus despre lupta pentru titlul de campioană în Premier League
23/01/2022 LA 07:06
Minamino a avut atitudine și nu s-a ferit să-și arate calitățile tehnice. Nu arăta obosit, dar nu voiam să-l forțăm fără să știm exact capacitatea sa de efort, așa că am decis să-l schimb.", a spus tehnicianul german.
Liverpool s-a calificat în "16-imile" Cupei Angliei după ce s-a impus cu 1-0 împotriva rivalei din oraș, Everton. Puștiul de 19 ani, Curtis Jones, a înscris golul victoriei pentru "cormorani" cu o super-execuție în vinclul porții lui Pickford.

Gol impresionant înscris de tânărul Curtis Jones în meciul cu Everton, din Cupa Angliei

Următorul meci al lui Liverpool va fi pe 11 ianuarie, pe terenul celor de la Tottenham. "Cormoranii" sunt pe primul loc în Premier League, cu un avans de 13 puncte deasupra urmăritoarei Leicester.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53