Frank Lampard are 41 de ani și se află la prima experiență pe banca tehnică a unei echipe importante. Chiar și așa, Lampard și-a arătat clasa în acest sezon. Faptul că are la dispoziție o echipă fără mare experință nu a contat foarte mult, iar fostul căpitan al lui Chelsea debutează cu un parcurs remarcabil.
Locul 4 în Premier League și calificarea în primăvara Champions League au fost completate de o eliminare fără emoții a lui Liverpool din Cupa Angliei.
https://i.eurosport.com/2020/03/04/2788719.jpg
Liga Campionilor UEFA
Klopp nu renunță: "Rezervați hotelul pentru finala viitoare!" Ce le-a spus la pauză jucătorilor
ACUM 3 ORE

Notele meciului Chelsea - Liverpool 2-0

Englezii i-au dat nota 9 lui Frank Lampard pentru felul în care a gândit meciul de pe Stamford Bridge. Același site de analiză fotbalistică, Squawka l-a lăasat corigent pe Klopp. Neamțul a primit nota 3 pentru că nu a reulit să ridice echipa după acel 0-3 cu Watford din Premier League.
Starul partidei a fost puștiul de 18 ani Gilmour, iar doi dintre jucătorii lui Liverpool nu au reușit să ia notă de trecere. Brazilianul Fabinho și senegalezul Mane au fost cei mai slabi jucători de pe teren!
În etapa următoare din Premier League, Frank Lampard va avea din nou o bătălie cu un manager foarte experientat. Chelsea va juca împotriva lui Everton, echipă antrenată de Carlo Ancelotti. Meciul este duminică de la ora 16 la Eurosport 1 HD.
https://i.eurosport.com/2020/03/04/2788704.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Primul pas pe care Real Madrid o să-l facă după finala Champions League! Pentru cine începe asaltul
IERI LA 08:09
Liga Campionilor UEFA
Real Madrid o învinge pe Liverpool și cucerește pentru a 14-a oară trofeul UEFA Champions League
IERI LA 06:05