Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Iată echipa de start a lui Manchester United: Romero - Dalot, Bailly, Maguire, Shaw - Fred, McTominay - Mata, Fernandes, Lingard - Ighalo

The Emirates FA Cup / Sfert de finală
Carrow Road / 27.06.2020
În direct
Actualizări în direct
Vlad Dumitrescu

Actualizat 27/06/2020 la 22:04 GMT+3


118
Live comment icon
GOOOOOOOOL MANCHESTER UNITED! Harry Maguire înscrie în minutul 118!
94
United continuă să domine meciul iar șutul excelent al lui Rashford este respins de Krul. Fiecare acțiune a diavolilor pare să fie periculoasă în aceste momente. Se simte că au intrat pe teren Pogba și Rashford. Sau că Noriwch este în 10 oameni. Sau ambele.
T. Klose
Cartonaș roșu
T. Klose
Norwich City
Norwich City
*Fouls1
Red Cards1
75
Live comment icon
GOOOOOL NORWICH! Cantwell aduce egalarea pentru gazde printr-un șut pe jos de la 25 de metri care ajunge în colțul porții lui Romero!
M. Greenwood
participant
M. Greenwood
Manchester United
Manchester United
J. Mata
sortant
J. Mata
Manchester United
Manchester United
picture

Odion Ighalo deschide scorul la Norwich

56
Așadar Ighalo continuă tradiția de a marcat în fiecare meci în care a fost titular la Manchester United! Centrarea lui Shaw a fost puternică iar pasa lui Mata a ajuns la nigerianul care cu o mișcare acrobatică a trimis-o pe lângă Krul.
51
Live comment icon
GOOOOL MANCHESTER UNITED! Până la urmă, cu greu, United deschide scorul prin Odion Ighalo. Misiunea ar trebui să devină mai ușoară de acum, dar asta doar teoretic. Rămâne de văzut.
20:28
38
Având în vedere cum a jucat Mata în acest meci dar și evoluțiile sale din ultimul an, mulși fani ai lui United s-ar putea întreba de ce i-a fost prelungit contractul cu trei ani. Și de ce tineri precum Angel Gomes nu primesc șanse în astfel de condiții.
30
Manchester United domină posesia dar fără să își creeze cu adevărat ocazii mari. Nu este unul dintre cele mai strălucite meciuri până în acest moment, ritmul lasă de dorit.
18
Norwich este din nou periculoasă printr-o pătrundere a lui Pukki pe partea dreaptă, dar centrarea sa nu găsește pe nimeni în careu. United răspunde printr-un contraatac irosit însă de Ighalo.
10
Manchester United joacă practic în acest meci cu echipa a doua iar acest lucru, cel puțin până acum, se simte. Norwich este echipa mai periculoasă în acest început de meci, chiar dacă nici gazdele nu au avut neapărat ocazii mari.
6
Eric Bailly este foarte lent și pierde posesia într-o poziție extrem de periculoasă dar Norwich nu a reușit să profite. Se anunță un meci greu pentru United.
19:04
19:01
Manchester United a schimbat așadar opt jucători față de echipa care a câștigat confortabil cu Sheffield United la mijlocul săptămânii. Romero îi ia locul lui De Gea, după cum era de așteptat, el fiind portarul preferat pentru cupă.
În rest au intrat Dalot, Bailly, McTominay, Fred, Mata, Lingard și Ighalo.
19:00
Norwich City are un palmares mai bun împotriva lui Manchester United în Cupa Angliei decât am fi crezut. United a câștigat prima întâlnire dintre cele două cluburi în 1906 lejer, cu 3-0 și a câștigat ultima partidă dintre ele în Cupă în 1994, când au marcat Roy Keane și Eric Cantona pe Carrow Road. Dar între aceste meciuri, Norwich a adunat trei victorii împotriva diavolilor. Așadar, istoria e de partea gazdelor.
18:58
Norwich City: Krul, Aarons, Godfrey, Klose, Lewis, Tettey, McLean, Rupp, Buendia, Cantwell, Pukki.
Rezerve: McGovern, Vrancic, Leitner, Hernandez, Stiepermann, Trybull, Drmic, Duda, Idah.
Manchester United: Romero, Dalot, Bailly, Maguire, Shaw, McTominay, Fred, Mata, Fernandes, Lingard, Ighalo.
Rezerve: De Gea, Fosu-Mensah, Williams, Pereira, Matic, Pogba, Greenwood, Martial, Rashford.
18:57