Liverpool are un avantaj foarte mare în clasamentul din Premier League, iar șansele ca fanii să sărbătorească primul titlu după 30 de ani sunt uriașe. De aseară este clar că aceasta va fi singurul motiv de sărbătoare pentru un succes intern. Liverpool a fost eliminată din Cupă după 0-2 pe Stamford Bridge cu Chelsea. Jurgen Klopp a identificat motivul acestei noi înfrângeri, a doua în 4 zile, fără gol marcat.
Să pierzi cu 2-0 nu este plăcut, dar este ușor de explicat. Am făcut două erori uriașe care au dus la cele două goluri. Nu este un șoc. Aceasta este fotbalul!
Klopp e convins că echipa sa a jucat mult mai bine decât la meciul din campionat pierdut tot la Londra, dar în Premier League, cu Watford.
Premier League
Solskajer s-a plâns de arbitraj și l-a acuzat direct pe Klopp: "De atunci am văzut o mare diferență"
ACUM 2 ORE
A fost un nivel al jocului total diferit. Cu Watford am fost foarte slabi, iar în această seară nu am jucat chiar așa rău. Am plătit pentru greșeli

Apărarea, forța lui Liverpool

Managerul german a explicat forța lui Liverpool din acest sezon și de ce a căzut echipa sa în ultimele meciuri.
Defensiva este forța noastră și am reușit această serie foarte bună, fără înfrângeri, datorită făptului că ne-am apărat extraordinar. De obicei, adversarii nu aveau multe șanse de a marca, dar în ultimele 4 meciuri am primit foarte multe goluri. Aici este cheia.
Meciurile din Cupa Angliei continuă în următoarele două zile pe Eurosport 1 HD și Eurosport Player.

Programul optimilor din Cupa Angliei

Miercuri, 4 martie
Leicester City - Birmingham City, 21.45
Sheffield Wed - Manchester City, 21.45, pe Eurosport 1 și Eurosport Player
Tottenham - Norwich City, 21.45
Joi, 5 martie
Derby - Manchester United, 21.45, pe Eurosport 1 și Eurosport Player
După acest nou duș rece, Liverpool se întoarce pe Anfield pentru disputa cu Bournemouth. Partida va fi sâmbătă de la ora 14.30 la Eurosport 1 HD.
https://i.eurosport.com/2020/03/04/2788701.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Klopp a fost la un pas să se bată cu Milner: "Puteai vedea în ochii lui Jurgen că nu va da înapoi"
ACUM 5 ORE
Bundesliga
Julian Nagelsmann a vorbit pentru prima oară de transferul care ar face din Bayern echipa perfectă
ACUM 8 ORE