Vorbind după meci, Mourinho a declarat: ”Echipa mai bună a pierdut. Echipa care a fost mai bună pe teren astăzi a pierdut. Dacă ne uităm într-un mod pragamatic și uităm că ei au avut prima echipă, completă și că au avut o zi în plus de odihnă, noi am avut mari probleme”.
”Am avut mari probleme să facem o echipă, jucătorii erau foarte obosiți după meciul cu Manchester City ... dacă uităm aceste probleme importante și analizăm meciul într-un mod pragmatic, echipa mai bună a pierdut. Ei au fost mai buni decât noi, au fost mai rapizi, mai puternici. Au făcut pressing, au avut intensitate, au avut ocazii”, a adăugat portughezul.
”Dar nu pot uita circumstanțele. Și jucătorii mei au fost fenomenali. Felul în care au reacționat a fost fantastic. Au arătat o determinare incredibilă”, a precizat el.
The Emirates FA Cup
Lucian Sânmărtean a ales cel mai bun jucător din weekendul fotbalistic din Anglia
22/03/2021 LA 07:56
https://i.eurosport.com/2020/02/05/2769999.jpg

Spurs, calificare dramatică în optimile Cupei Angliei

Tottenham s-a calificat dramatic în optimile de finală ale Cupei Angliei, după ce a învins cu 3-2 pe Southampton. Trupa lui Mourinho s-a văzut condusă în minutul 72 cu 2-1, dar a avut puterea să revină pe final.
După 1-1 în partida de pe St Mary's Stadium, Mourinho a jucat cu o echipă destul de apropiată de cea standard la rejucare, semn că pe Spurs o interesează Cupa Angliei.
Lucrurile au început bine pentru gazde, care au deschis scorul în minutul 12, când șutul lui Ndombele a fost deviat decisiv de Stephens în poarta porții lui Gunn.
https://i.eurosport.com/2020/02/05/2769954.jpg
Southampton a arătat că eșecul la scor de pe Anfield din ultima etapă de Premier League a fost doar o întâmplare, "sfinții" fiind într-o formă foarte bună. Astfel, prin Long și Ings oaspeții au întors scorul și se părea că vom asista la o surpriză.
Dar Tottenham s-a transformat într-o echipă de luptători, jucătorii crezând până la final în șansa lor. Astfel, Moura a egalat cu 12 minute înainte de final, după o pasă a lui Alli, iar Son a transformat un penalty în minutul 87, după un fault în careu produs de portarul adversarei, Gunn.
Spurs merge mai departe în Cupa Angliei, unde va da piept cu Norwich.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
The Emirates FA Cup
Tuchel, după victoria lui Chelsea cu Barnsley: ”Nu am avut curaj și ritm de joc!”
12/02/2021 LA 06:36
The Emirates FA Cup
Magia Cupei! Manchester City se va schimba în barul stadionului din Cheltenham
22/01/2021 LA 12:10