Managerul celor de la Tottenham Hotspur, Jose Mourinho, a răspuns ironic când a fost întrebat despre decizia lui Jurgen Klopp de a trimite prima echipă în vacanță, deși Liverpool are rejucarea cu Shrewsbury în Cupa Angliei.
Mourinho a fost întrebat despre decizia lui Klopp în conferința de presă de dinaintea partidei cu Southampton de miercuri seară. Meciul este, de asemenea, o rejucare din Cupa Angliei și va fi transmis în direct de către Eurosport de la ora 21.45.
Jurgen Klopp e Jurgen Klopp. El face ce vrea. El face ceea ce vrea conducerea clubului să facă sau îi permite să facă. El face ceea ce regulile îi permit să facă sau nu îi permit să facă. El face ce vrea
Premier League
Jurgen Klopp nu renunță! Ce a spus despre lupta pentru titlul de campioană în Premier League
IERI LA 07:06

De ce nu preferă vacanța

Deși Tottenham ar fi trebuit la rândul ei să fie în vacanță, urmând să joace în al 2-lea weekend în care are loc etapa a 26-a din Premier League, Mourinho spune că nu regretă faptul că jucătorii nu au plecat într-o vacanță scurtă.
Dacă mă întrebați dacă prefer să joc mâine sau ca băieții să fie în vacanță, atunci prefer să joc mâine. Dacă erau în vacanță însemna că am fost eliminați după primul meci cu Southampton și este mai bun egalul. Este un efort suplimentar din partea băieților și nu avem parte de foarte mulți în acest moment. Dar prefer așa și pentru fani. Au fost pe stadion cu Middlesbrough în turul precedent și cred că vor fi și mâine. Suntem în competiție și până nu vom mai fi, continuăm să luptăm
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata.
Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53