Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mourinho, ironie îndreptată spre Jurgen Klopp: "El face ce vrea, indiferent dacă are voie sau nu"

Sebastian Ujica

Publicat 04/02/2020 la 21:53 GMT+2

Jose Mourinho a criticat decizia lui Jurgen Klopp de a nu fi prezent la partida din Cupa Angliei cu Shrewsbury, meci la care Liverpool folosește echipa Under 23.

Jose Mourinho

Credit imagine: Getty Images

Managerul celor de la Tottenham Hotspur, Jose Mourinho, a răspuns ironic când a fost întrebat despre decizia lui Jurgen Klopp de a trimite prima echipă în vacanță, deși Liverpool are rejucarea cu Shrewsbury în Cupa Angliei.
Mourinho a fost întrebat despre decizia lui Klopp în conferința de presă de dinaintea partidei cu Southampton de miercuri seară. Meciul este, de asemenea, o rejucare din Cupa Angliei și va fi transmis în direct de către Eurosport de la ora 21.45.
Jurgen Klopp e Jurgen Klopp. El face ce vrea. El face ceea ce vrea conducerea clubului să facă sau îi permite să facă. El face ceea ce regulile îi permit să facă sau nu îi permit să facă. El face ce vrea

De ce nu preferă vacanța

Deși Tottenham ar fi trebuit la rândul ei să fie în vacanță, urmând să joace în al 2-lea weekend în care are loc etapa a 26-a din Premier League, Mourinho spune că nu regretă faptul că jucătorii nu au plecat într-o vacanță scurtă.
Dacă mă întrebați dacă prefer să joc mâine sau ca băieții să fie în vacanță, atunci prefer să joc mâine. Dacă erau în vacanță însemna că am fost eliminați după primul meci cu Southampton și este mai bun egalul. Este un efort suplimentar din partea băieților și nu avem parte de foarte mulți în acest moment. Dar prefer așa și pentru fani. Au fost pe stadion cu Middlesbrough în turul precedent și cred că vor fi și mâine. Suntem în competiție și până nu vom mai fi, continuăm să luptăm
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata.
Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo