Atacantul român a înscris pentru formația din Championship în optimile competiției, în duelul cu Sheffield United. Golul internaționalului român a trimis meciul în prelungiri, unde echipa din Premier League s-a impus, scor 2-1, și s-a calificat în faza următoare.
Pușcaș și-a continuat parcursul excelent din Anglia, marcând și în Cupă, în confruntarea cu Sheffield United. După ce McGoldrick a deschis scorul în debutul meciului pentru revelația sezonului din Premier League, formația din Championship a reușit să egaleze situația de pe tabelă în minutul 43. Pușcaș a transformat cu siguranță un penalty, readucând speranța în tabăra lui Reading.
Din păcate pentru echipa jucătorului nostru, care a evoluat tot meciul, în prelungirile partidei experiența superioară și valoarea lotului adversarei și-au spus cuvântul. Sheffield United a dat lovitura în minutul 105, prin Sharp, cel care îl înlocuise pe autorul primului gol. Formația din Premier League merge așadar în sferturile Cupei Angliei, acolo unde s-au mai calificat Arsenal, Chelsea și Newcastle.
Fotbal
Rădoi a anunțat convocările preliminare pentru dubla cu Germania și Armenia. Revenire după 2 ani
17/09/2021 LA 10:46

Suporterii lui Reading i-au compus un cântec lui Pușcaș

Pușcaș este golgheterul lui Reading în actuala stagiune, cu 11 goluri înscrise pentru formația engleză.
Ca urmare a evoluțiilor bune din ultima perioadă, fanii lui Reading i-au compus un cântec special atacantului român. Acesta a răsunat și în partida de aseară, după golul marcat de Pușcaș în prima repriză.
"George Pușcaș, you know, better believe he scores goals" (trad. El e George Pușcaș, să fii convins că înscrie), au scandat suporterii englezi în meciul din Cupa Angliei.
A fost al doilea gol al românului în trei zile, după ce în weekend reușise să puncteze în Championship, în confruntarea câștigată cu 2-0 de echipa sa în fața lui Barnsley. Cu 10 etape rămase până la finalul sezonului, Reading se află pe locul 16 în campionat, la 7 puncte deasupra zonei retrogradării.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Bayern și Barcelona, aproape să bată palma pentru un transfer neașteptat. Pariul lui Nagelsmann
21/07/2021 LA 05:18
Fotbal
Răzvan Marin, spre Milan! Italienii anunţă că a existat deja prima rundă oficială de negocieri
10/06/2021 LA 06:49