"Diavolii" au revenit în Premier League contra formației lui Mourinho, fostul său antrenor, și au fost la un pas să piardă, egalând abia pe final, dintr-un penalty transformat de Bruno Fernandes.
Spurs au deschis scorul în minutul 27, când fotbalistul venit de la PSV a avut o acțiune personală superbă, depășind de unul singur apărarea "diavolilor". Șutul, deși puternic, a fost pe direcția lui De Gea, care cu siguranță ar fi putut respinge. La cald, la pauză, enervat de gafa portarului spaniol, Roy Keane, fosta mare glorie a lui United, s-a lansat într-un atac fără precedent la adresa goalekeeperului. "De Gea este cel mai overrated portar pe care l-am văzut în ultima vreme, pe el și pe Maguire nici nu i-aș fi lăsat în autocarul echipei după meci. Încercăm să pătrundem în top 4 și astfel de gafe sunt șocante. Mă dezgustă, ar trebui să țină capul plecat. L-aș fi luat la bătaie pe De Gea la pauză, i-aș fi dat câțiva pumni", a spus Keane.

Răspunsul lui Solskjaer pentru Keane, după Tottenham - United 1-1

Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 38-a din Premier League
23/05/2022 LA 06:08
Coleg timp de 9 ani cu fostul căpitan de pe Old Trafford, Solskjaer a fost informat la final cu privire la spusele lui Keane. Tehnicianul a dat dovadă de mult echilibru și nu a dorit să intre în polemică, dar i-a luat apărarea lui De Gea.
"David s-a descurcat foarte bine, din punctul meu de vedere. Roy a fost un mijlocaș fantastic și este un prieten bun al meu, dar nu sunt sigur dacă el ar fi putut apăra acea minge. David a fost, evident, dezamăgit că a primit gol, dar mingea a avut o traiectorie ciudată. Sunt mulțumit că am reacționat bine pe teren și am reușit să egalăm", a spus Solskjaer, conform The Mirror.
După 1-1 cu Tottenham la Londra, Manchester United a rămas pe locul 5 în Premier League, la 2 puncte de Chelsea, ocupanta locului 4.

Programul transmisiunilor din Premier League

https://i.eurosport.com/2020/06/18/2835076.jpg
Premier League
Come-back de senzație pentru Spurs și Conte. Unde se aflau în martie, comparativ cu Arsenal
17/05/2022 LA 05:50
Premier League
Harry Kane nu mai vrea să plece de la Tottenham! Ce a spus despre colaborarea cu Antonio Conte
16/05/2022 LA 13:32