Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rezultatele Cupei Angliei, după ziua de duminică. Liverpool și Chelsea, printre echipele calificate

Cosmin Cioboata

Actualizat 05/01/2020 la 22:31 GMT+2

Liverpool, Chelsea, West Ham și Sheffield United sunt echipele din Premier League care au obținut astăzi calificarea în "16-imile" Cupei Angliei. Tottenham a scos doar un rezultat de egalitate pe terenul lui Middlesbrough și va rejuca partida.

lfc everton

Credit imagine: Getty Images

Gillingham - West Ham 0-2

West Ham a încheiat seara meciurilor din Cupa Angliei cu o victorie pe terenul celor de la Gillingham, formație care evoluează în liga a 3-a. Zabaleta a înscris primul gol al meciului în minutul 74, grație unui șut de la colțul careului. Fornals a mai lovit o dată pentru londonezi în prelungirile partidei, cu un șut plasat, la finalul unui contraatac fulgerător.
Chiar dacă jucătorii lui David Moyes au avut o posesie zdrobitoare (70%), cele două echipe și-au împărțit în mod egal ocaziile. West Ham a fost, în cele din urmă, echipa mai experimentată și a știut cum să mențină avantajul până la final, obținând calificarea în faza următoare a competiției.

Liverpool - Everton 1-0

Cu o echipă foarte tânără trimisă în teren, Jurgen Klopp a reușit să-l învingă pe Carlo Ancelotti, la finalul unui meci dominat copios de "cormorani", în special în repriza secundă. Golul calificării a fost înscris de Curtis Jones, un mijlocaș de numai 19 ani.
Puștiul născut în Liverpool a expediat un șut minunat în vinclu, fără șanse pentru goalkeeper-ul Pickford. A fost primul gol reușit de tânărul jucător pentru echipa mare a lui Liverpool.
picture

Gol impresionant înscris de tânărul Curtis Jones în meciul cu Everton, din Cupa Angliei

Adus la finalul anului de la Salzburg, Takumi Minamino a bifat prima apariție pentru liderul din Premier League. Atacantul japonez a început ca titular confruntarea din Cupa Angliei, dar n-a avut mari realizări și a fost înlocuit în minutul 70.

Chelsea - Nottingham Forest 2-0

Trupa lui Frank Lampard și-a păstrat statutul de favorită în duelul cu Nottingham, formație care evoluează în Championship, și s-a impus fără mari emoții.
Hudson-Odoi a deschis repede scorul pe Stamford Bridge, în minutul 6, după ce a pătruns excelent în careu și a trimis inteligent la colțul scurt, fără speranțe pentru goalkeeper-ul Smith. Barkley a dublat avantajul lui Chelsea după o jumătate de oră, cu o reluare norocoasă din fața porții.

Middlesbrough - Tottenham 1-1

Tottenham a reușit doar un rezultat de egalitate pe terenul lui Middlesbrough, scor 1-1, în turul 3 al Cupei Angliei. Lucas a reușit golul egalizator pentru formația lui Mourinho, iar partida se va rejuca peste 9 zile.
După o primă repriză fără goluri pe Riverside Stadium, Middlesbrough, aflată pe locul 16 în Championship, a reușit să deschidă scorul după cursa lui Ashley Fletcher. Servit ideal de Saville cu o pasă în spatele fundașilor lui Spurs, atacantul de 24 de ani l-a învins cu mult calm pe Gazzaniga.
Lucas a restabilit egalitatea după o oră de joc, cu o lovitură de cap la care goalkeeper-ul Mejias Osorio n-a avut reacție. S-a încheiat 1-1, deși formația pregătită de Jose Mourinho a fost alcătuită din mulți jucători de bază, printre care Son, Dele Alli, Alderweireld și Vertonghen.

Cupa Angliei | Iată rezultatele de astăzi:

  • Bristol Rovers - Coventry 2-2
  • Burton - Northampton 2-4
  • Charlton - West Brom 0-1
  • Chelsea - Nottingham Forest 2-0
  • Crewe - Barnsley 1-3
  • Crystal Palace - Derby 0-1
  • Middlesbrough - Tottenham 1-1
  • QPR - Swansea 5-1
  • Sheffield United - AFC Fylde 2-1
  • Liverpool - Everton 1-0
  • Gillingham - West Ham 0-2
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo