Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Southampton - Tottenham și Hull - Chelsea, în direct pe Eurosport 1

Vlad Dumitrescu

Actualizat 25/01/2020 la 21:24 GMT+2

Cupa Angliei se întoarce la Eurosport în acest weekend iar sâmbătă intră în acțiune Tottenham și Chelsea.

Michy Batshuayi of Chelsea during the FA Cup Third Round match between Chelsea FC and Nottingham Forest at Stamford Bridge on January 05, 2020

Credit imagine: Getty Images

Cupa Angliei se vede exclusiv la Eurosport! Sâmbătă vor fi transmise în direct Southampton - Tottenham și Hull - Chelsea pe Eurosport 1, însă toate partidele sunt disponibile pe Eurosport Player.

Hull City 1-2 Chelsea - live pe Eurosport 1

Min 77. Gol Grosicki! Jucătorul intrat în repriza secundă, Kamil Grosicki, șutează din lovitură liberă, mingea este deviată de zid și îl păcălește pe Caballero
Min 64. Gol Tomori! Fundașul lui Chelsea înscrie cu o lovitură de cap
Min 6. Gol Batshuayi! Atacantul lui Chelsea deschide scorul cu o reluare din careu
Iată echipele de start:
  • Hull City: Long - Lichaj, Tafazolli, Burke, Eaves, Mckenzie, Honeyman, Bowen, Da Silva, Kane, Wilks
  • Chelsea: Caballero - Azpilicueta, Zouma, Tomori, Alonso, Barkley, Kovacic, Mount, Pedro, Batshuayi, Hudson-Odoi

Southampton 1-1 Tottenham - live pe Eurosport 1

Min 86. Gol Southampton! Ings pasează decisiv iar Boufal înscrie pentru 1-1!
Min 60. Gol Tottenham! Son înscrie cu un șut în diagonală pe jos
Min 27. Tottenham înscrie, reușita este anulată pentru offside
Iată echipele de start:
  • Southampton: Gunn - Danso, Stephens, Bednarek, Bertrand - Hojbjerg, Ward-Prowse, Armstron, Redmon - Obafemi, Ings
  • Tottenham: Lloris - Aurier, Alderweireld, Sanche, Tanganga - Winks, Gedson, Lo Celso - Dele, Son, Lucas

Programul complet

14:45
  • Brentford - Leicester 0-1
17:00
  • Burnley 1-2 Norwich
  • Coventry 0-0 Birmingham
  • Millwall 0-2 Sheffield United
  • Newcastle 0-0 Oxford
  • Portsmouth 4-2 Barnsley
  • Reading 1-1 Cardiff
  • Southampton 1-1 Tottenham
  • West Ham 0-1 West Brom
19:30
  • Hull - Chelsea
df

Southampton - Tottenham (17:00)

Tottenham va juca cu Southampton pe St. Mary's sâmbătă de la 17:00 în 16-imile Cupei Angliei în direct pe Eurosport 1. Spurs nu este neapărat în cea mai bună formă sub Jose Mourinho iar echipa din Londra nu a mai câștigat două meciuri consecutive din noiembrie. De cealaltă parte, Southampton are șase victorii în ultimele opt partide.
Tottenham a câștigat primul meci din ultimele cinci la mijlocul săptămânii cu Norwich, însă victoria obținută spre final de meci nu a fost deloc convingătoare. După ce Spurs a fost nevoită să câștige rejucarea cu Middlesbrough (2-1), Mourinho va spera la o victorie clară împotriva lui Southampton.
De cealaltă parte, singurele echipe mai în formă decât Southampton din Premier League sunt Manchester City și Liverpool, echipa lui Rodgers câștigând ultima oară cu 2-0 în fața celor de la Crystal Palace. Ralph Hasenhuttl pare să fi întors situația la o echipă care părea favorită la retrogradare.
Jorginho of Chelsea celebrates with teammates after scoring his team's first goal during the Premier League match between Chelsea FC and Arsenal FC at Stamford Bridge on January 21, 2020 in London, United Kingdom

Hull - Chelsea (19:30)

Chelsea se deplasează pe KCOM Stadium pentru a se întâlni cu formația din Championship Hull City, echipa lui Lampard adunând doar un punct din ultimele două meciuri din Premier League. De cealaltă parte, Hull a pierdut ultimele doă partide și se află pe locul 12 în a doua ligă engleză.
Chelsea a fost inconsistentă în aecst sezon iar săptămâna trecută a demonstrat acest lucru. Echipa lui Lampard a dominat la Newcastle și a avut un om în plus față de Arsenal, dar formația de pe Stamford Bridge a reușit să obțină doar un punct din cele două întâlniri.
Hull a ajuns în 16-imi după o victorie dramatică cu 3-2 la Rotherham, cu toate că ”tigrii” erau conduși cu 2-1 cu 25 de minute înainte de final. Tom Eaves a reușit un hat-trick atunci iar atacantul va spera să aibă un meci la fel de bun și cu Chelsea, în direct pe Eurosport 1.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol