Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Strategia lui Chelsea pentru a-l aduce pe Chilwell. Ce trebuie să facă jucătorul

Vlad Dumitrescu

Actualizat 29/07/2020 la 23:23 GMT+3

Chelsea speră ca Leicester să fie forțată să micșoreze prețul pentru Ben Chilwell dacă acesta va depune o cerere de transfer.

Frank Lampard, managerul lui Chelsea

Credit imagine: Getty Images

Frank Lampard caută întăriri în apărare și este conștient de faptul că banda stângă a fost o problemă în acest sezon. Managerul nu este convins de Marcos Alonso și nici de Emerson Palmieri, ultimul fiind căutat de Inter și Juventus. Lamps este un mare fan al lui Ben Chilwell, deși Chelsea s-ar putea reorienta dacă se va dovedi că englezul este prea scump.
Leicester este un club cunoscut pentru faptul că negociază ”la sânge” și ar putea cere o sumă mare, precum cea pentru Harry Maguire, care a ajuns la Manchester United vara trecută pentru 80 de milioane de lire.
Chelsea, care va juca finala Cupei Angliei cu Arsenal sâmbătă în direct pe Eurosport 1, ia în considerare și alte variante, precum Nicolas Tagliafico de la Ajax sau Robin Gosens de la Atalanta.

Chelsea trebuie să își îmbunătățească apărarea

Poziția lui Leicester din aceste negocieri ar putea fi slăbită de faptul că echipa nu s-a calificat pentru Champions League iar Chelsea speră ca clubul să ceară mai puțin pentru Chilwell, cel care își dorește să ajungă pe Stamford Bridge. Astfel, Chilwell ar putea să ceară oficial să fie vândut și ar face misiunea londonezilor mult mai ușoară.
Chelsea a cheltuit semnificativ pentru a-și îmbunătăți atacul, aducându-i pe Stamford Bridge pe Hakim Ziyech și Timo Werner iar clubul londonez este aproape să-l achiziționeze și pe Kai Havertz. De aceea, este probabil ca echipa să fie nevoită să vândă anumiți jucători pentru a putea plăti suma dorită de Leverkusen pentru Havertz (în jur de 70 de mil. de lire).
Lampard este conștient însă de problema apărării, Chelsea primind 54 de goluri în acest sezon deși a încheiat sezonul pe locul patru. Chelsea este interesată și de Declan Rice, cel care a părăsit academia albaștrilor la 14 ani. West Ham ar putea fi nevoită să vândă jucătorul de 21 de ani petnru că acesta își dorește să plece.
Spectacolul din FA Cup de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo