Portarul lui Norwich a venit cu o metodă ingenioasă pentru a o elimina pe Tottenham din Cupa Angliei. Tim Krul a scris pe o sticlă de apă numele tuturor executanţilor de la adversari şi locul în care vor şuta la loviturile de departajare.
Norwich s-a calificat dramatic în sferturile de finală ale Cupei Angliei, după ce a trecut de Tottenham, scor 1-1 şi 3-2, după loviturile de departajare. Eroul partidei a fost portarul Tim Krul. După 1-1 în timpul regulamentar, în urma golurilor reuşite de Vertonghen şi Drmic, Krul a găsit o metodă ingenioasă pentru a reţine unde vor executa adversarii.
După o analiză cu stafful tehnic, portarul şi-a trecut pe o sticlă de apă numele tuturor executanţilor adverşi şi locul în care aceştia vor trimite mingea de la punctul cu var. Metoda s-a dovedit a fi una foarte bună. Olandezul a apărat penalty-urile executate de Troy Parrott şi Gedson Fernandes, iar echipa lui Jose Mourinho a fost eliminată din competiţie.
Serie A
Mourinho e "all-in" pentru transferul lui Ianis Hagi! Anunțul făcut azi de italieni
IERI LA 11:12
Krul a impresionat şi în urmă cu şase ani, la Campionatul Mondial din 2014. Atunci, era introdus în poarta Olandei chiar înainte de loviturile de departajare contra celor din Costa Rica şi reuşea să apere două penalty-uri.
Eu şi antrenorul meu ne-am făcut temele şi mi-am scris totul pe sticlă. Ce loc mai bun în care să reuşeşti asta dacă nu în faţa a 9000 de fani veniţi în deplasare, miercuri seara?
Norwich s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Angliei, acolo unde au mai ajuns Arsenal, Chelsea, Sheffield United, Newcastle, Leicester şi Manchester City. Ultimul meci din optimi are loc astăzi, de la ora 21:45, între Derby şi Manchester United, partidă transmisă în direct de Eurosport.
Mediafax
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Jose Mourinho, dur după înfrângerea cu Lazio: "Arbitrajul nu s-a ridicat la înălțimea partidei"
IERI LA 08:56
Scottish Premiership
Cât câștigă anual Ianis Hagi din colaborările cu marile branduri internaționale
IERI LA 05:48