Înainte de partida dintre Bournemouth și Arsenal, ultima din turul 4 al Cupei Angliei, a avut loc tragerea la sorți pentru faza optimilor. Iar cel mai tare meci .. poate să nu aibă loc! Chelsea o va întâlni pe teren propriu pe câștigătoarea partidei dintre Shrewsbury și Liverpool.
Deținătoarea trofeului, Manchester City, va merge la Sheffield pentru un duel cu Sheffield Wednesday, în timp ce singurul meci care cu siguranță va avea două echipe din Premier League este cel dintre Southampton/Tottenham și Norwich. Rejucările partidelor încheiate la egalitate în weekendul trecut vor avea loc în luna februarie.
Toate partidele din Cupa Angliei vor fi transmise în direct pe Eurosport Player.
Ligue 1
Super lovitura pregătită de PSG pe piața transferurilor! Pe ce jucător de la Mondial au pus ochii
05/12/2022 LA 15:58

Liverpool folosește copiii la rejucare

Ținută în șah duminică seară de cei de la Shrewsbury, Liverpool riscă să fie eliminată din competiție la rejucarea care va avea loc pe Anfield. Asta deoarece Jurgen Klopp a anunțat că niciun jucător de la prima echipă nu va participa la acest meci iar pe bancă va sta antrenorul echipei secunde, Neil Critchley.
O decizie similară pot lua și alte cluburi din Premier League care vor trebui să joace rejucări în perioada în care va avea loc vacanța de iarnă: Newcastle, Southampton și Tottenham.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Premier League
Scouterii lui Liverpool, pe urmele unui star de la Cupa Mondială! Klopp, mare fan al fotbalistului
28/11/2022 LA 14:38
Cupa Mondială FIFA
Cupa Mondială 2022 | Șansele Franței de a câștiga titlul mondial după accidentarea lui Benzema
20/11/2022 LA 07:39