Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un puști de 18 ani, Billy Gilmour a fost omul meciului Chelsea - Liverpool 2-0!

Ion Alexandru

Publicat 04/03/2020 la 07:47 GMT+2

Billy Gilmour a fost marea surpriză a lui Frank Lampard la meciul Chelsea - Liverpool 2-0. Puștiul de 18 ani a fost cel mai bun de pe teren și a fost lăudat de toată lumea pentru prestația sa de pe Stamford Bridge.

ada

Credit imagine: Getty Images

Klopp nu a mai bagat în teren o echipă plină de adolescenți, dar un puști de 18 ani de la Chelsea a fost desemnat omul celui mai tare meci din optimile Cupei Angliei.
Billy Gilmour este scoțian și la 16 ani a fost adus de Chelsea de la Glasgow Rangers. Mijlocașul de 1.68 m este comparat în Anglia cu Phil Foden, un alt puști care strălucește în tricoul lui Manchester City.
Brazilianul lui Liverpool, Fabinho a simțit pe pielea lui tehnicitatea lui Gilmour.
Billy Gilmour

Laude din partea colegilor

Colegul său Ross Barkley a marcat pe Stamford Bridge, dar a ținut să elogieze evoluția lui Gilmour de la meciul cu Liverpool.
Billy a jucat minunat, dar nu mă surprinde! Îl văd la antrenamente și este așa de un an
Billy Gilmour
Gilmour a spus că idolii săi sunt Xavi și Iniesta. Lampard nu s-a supărat că nu a fost menționat și l-a lăudat pe puștiul de 18 ani pentru meciul aproape perfect făcut în Cupa Angliei, împotriva lui Liverpool.
O performanță excelentă pentru un jucător foarte tânăr. A fost calm și echilibrat. A dictat jocul la mijlocul terenului. Billy este un jucător mic de statură, dar are o personalitate uriașă. Merită toată atenția după un meci atăt de bun.
Premier League etapa 29
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo