Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Vești bune pentru Lampard înainte de finala FA Cup. Kante a revenit la antrenamente!

Nicu Savin

Actualizat 29/07/2020 la 19:36 GMT+3

Chelsea va întâlni sâmbătă pe Arsenal în finala Cupei Angliei, meci care reprezintă pentru ambele echipă ultima șansă la un trofeu în acest sezon. Antrenorul "albaștrilor", Frank Lampard a primit astăzi o veste foarte bună, odată cu revenirea închizătorului N'Golo Kante la antrenamentele normale alături de coechipieri.

N'Golo Kante a revenit la antrenamentele lui Chelsea și ar putea juca în finala FA Cup

Credit imagine: Getty Images

Kante nu a mai jucat de aproape o lună pentru londonezi, mai exact din 4 iulie, de la meciul cu Watford când a suferit o accidentare urâtă care l-a scos din circuit.

Kante ar putea juca în finala FA Cup

Chiar dacă a revenit abia astăzi la antrenamente alături de echipă, Kante ar putea totuși juca în finala de sâmbătă transmisă în direct de Eurosport iar acest lucru nu poate decât să îl bucure pe antrenorul lui Chelsea.
Echipa a suferit destul de mult la mijlocul terenului de când francezul nu a mai putut fi folosit, iar prezența sa la finala de pe Wembley i-ar da mai multă siguranță lui Lampard. Chiar dacă Chelsea a obținut biletele pentru ediția următoare de Champions League și fără el în echipă, Kante va fi cel mai probabil titular dacă va fi la 100% la ora meciului.
În zilele următoare, mijlocașul urmează să fie atent monitorizat de medicii echipei pentru a vedea dacă este întradevăr apt să joace în finala cu Arsenal.
s

Kante este un talisman pentru Chelsea

Pe lângă valoarea sa deosebită din teren, Kante poate fi considerat o garanție a succesului de către clubul londonez. De când francezul a ajuns pe Stamford Bridge, Chelsea nu a încheiat nici un sezon fără a câștiga vreun trofeu.
Imediat după trasferul de la Leicester, Kante a câștigat Premier League și cu Chelsea, în sezonul 2016-2017. În anul următor gruparea londoneză s-a impus în Cupa Angliei, iar anul trecut a câștigat Europa League, tot într-o finală cu Arsenal.
Deși obiectivul principal, acela de a obține un loc de Champions League, a fost atins, jucătorii lui Lampard vor să-și treacă în palmares un trofeu și în acest sezon. FA Cup este practic ultima șansă, pentru că în Champions League șansele situația pare fără ieșire după înfrângerea cu 3-0 acasă contra lui Bayern, în turul optimilor de finală.
Spectacolul din FA Cup de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo