Carlo Ancelotti, antrenorul lui Everton, spune că flexibilitatea tactică a lui Manchester City este ceea ce face trupa lui Pep Guardiola să fie atât de periculoasă. Manager-ul italian e de părere că abordarea lui Guardiola nu are "identitate", asta pentru că "Cetățenii" au încercat de-a lungul acestui sezon mai multe formații și tactici, iar mai mulți jucători au încercat pe teren poziții diferite, uneori chiar în același meci.
Faptul că Guardiola folosește un "număr 9 fals" și un fundaș de bandă care poate oricând țâșni pe centru spre atac reprezintă inovațiile care i-au ajutat pe "Cetățeni" să adune victorii pe bandă rulantă în acest sezon. Cu un avans lejer în Premier League, o finală asigurată în Cupa Ligii Angliei și un sfert de finală în UEFA Champions League, Manchester City se concentrează acum pe Cupa Angliei, în cadrul căreia în sferturi întâlnește Everton, sâmbătă, în direct pe Eurosport.

Carlo Ancelotti a dezvăluit secretul trupei lui Pep Guardiola

Premier League
Premier League a anunțat datele de disputare a 5 restanțe! Când va avea loc derby-ul Arsenal - City
28/11/2022 LA 18:52
Antrenorul italian al lui Everton a vorbit înaintea acestui meci și a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui City, chiar dacă a precizat că trupa lui Pep Guardiola nu are "identitate": "Mi-ar plăcea să vorbesc despre Manchester City. E o echipă fantastică, dar nu au o identitate clară. Câteodată construiesc cu trei, alteori cu doi, câteodată fundașul lor dreapta urcă pentru a ține mijlocul. Au principii clare, asta e limpede, e o diferență între a avea principii și identitate.
Câteodată nici măcar nu joacă cu un atacant central, joacă cu un număr 10 pe post de atacant central, așa că identitatea lui Manchester City nu este clară. Dacă ar avea o identitate clară ai putea să-ți creezi așteptări legate de forma lor de moment, dar niciodată nu ai cum, pentru că ei schimbă mereu câte ceva și le și iese. Ceea ce nu schimbă ei este principiul de a păstra mereu mingea, de a avea mereu posesie și de a arăta mereu calitatea pe care o dețin. Principiile nu se schimbă niciodată la ei", a spus Carlo Ancelotti înaintea partidei din această seară.
Sferturile de finală ale Cupei Angliei, în direct pe Eurosport
  • Everton – Manchester City
  • Bournemouth – Southampton
  • Leicester – Manchester United
  • Chelsea – Sheffield United
Meciurile din Cupa Angliei de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/03/17/3013430.jpg
Cupa Mondială FIFA
Xavi, cu ochii pe duelul Spania - Germania de la Cupa Mondială! Ce fotbalist va urmări cu atenție
27/11/2022 LA 12:08
Premier League
Ronaldo, amendat de FA după ce a dat de pământ cu telefonul unui fan! Cât are de plătit
23/11/2022 LA 14:22