Liverpool, Chelsea și Manchester City și-au aflat adversarele din sferturile de finală ale Cupei Angliei după tragerea la sorți care a avut loc în această seară. Selecționerul Angliei, Gareth Southgate, a fost responsabil de tragerea la sorți și, în timp urmărea procesul selecționării echipelor, și-a arătat sprijinul pentru victimele războiului din Ucraina.
Astfel, Chelsea se va confrunta cu Middlesbrough în deplasare, echipă care le-a eliminat pe Tottenham Hotspur și Manchester United în rundele precedente. Între timp, Liverpool va călători pentru a înfrunta fie Nottingham Forest, fie Huddersfield Town, iar City a aflat că va juca împotriva lui Southampton pe terenul propriu.
Premier League
Se prefigurează cel mai mare scandal din ultimul timp, în Premier League!
IERI LA 08:45

Sferturile de finală ale Cupei Angliei au fost stabilite

Crystal Palace este pregătită să primească vizita câștigătoarei înfruntării de luni dintre Everton, care luptă în Premier League și Boreham Wood, din afara ligii. Pe locul doi la ediția de anul trecut, Chelsea a trecut miercuri de Luton Town cu 3-2. Trupa lui Tuchel a trebuit să revină de două ori în meci, dar Romelu Lukaku a adus până la urmă golul victoriei.
În aceeași noapte, Liverpool a avansat în sferturi după o victorie cu 2-1 pe teren propriu cu Norwich City. Takumi Minamino a marcat de două ori înainte ca Lukas Rupp să forțeze un final tensionat cu un gol de onoare. Și Southampton și-a asigurat un loc în sferturile de finală învingând West Ham cu 3-1 pe St Mary's Stadium. Șocul din optimi a venit marți, când Middlesbrough și-a asigurat victoria în prelungiri cu Tottenham. Între timp, Manchester City a trecut de Peterborough câștigând cu 2-0, iar Palace a ajuns în sferturile de finală pentru prima dată din 2018.
Sferturile de finală ale Cupei Angliei:
  • Crystal Palace vs Everton sau Boreham Wood
  • Nottingham Forest sau Huddersfield Town vs Liverpool
  • Middlesbrough vs Chelsea
  • Southampton vs Manchester City
Premier League
Nebunie în Premier League! Patrick Vieira a lovit un huligan al lui Everton la finalul meciului
20/05/2022 LA 04:42
Premier League
3 cluburi din Premier League, pe urmele unui jucător de la Barcelona! Cine a demarat discuțiile
19/05/2022 LA 07:21