Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Liverpool, calificată în sferturile FA Cup! Chelsea a trecut cu emoții de Luton. Rezultatele serii

Bianca Dumitru

Actualizat 03/03/2022 la 00:14 GMT+2

Chelsea, Southampton și Liverpool s-au calificat în această seară în sferturile de finală ale Cupei Angliei, eliminându-le pe Luton, West Ham și Norwich.

Liverpool's Japanese midfielder Takumi Minamino (C) celebrates scoring his team's second goal with Liverpool's English midfielder James Milner (R) during the English FA Cup fifth round football match between Liverpool and Norwich City at Anfield in Liverp

Credit imagine: Getty Images

UPDATE / Liverpool s-a calificat și ea în această seară în sferturile de finală ale Cupei Angliei. Echipa lui Jurgen Klopp a învins-o cu scorul de 2-1 pe Norwich.
"Cormoranii" s-au remarcat drept favoriții la calificare încă din prima repriză, când Minamino l-a învins de două ori pe portarul echipei lui Dean Smith, în minutele 27 și 39.
Norwich a micșorat diferența în minutul 76, grație unui gol marcat de Rupp, care a trimis un șut imparabil pe jos, însă Alisson nu a mai putut fi învins, iar victoria le-a aparținut gazdelor.

Chelsea a obținut în această seară calificarea în sferturile de finală ale Cupei Angliei, după ce a învins-o cu scorul de 2-3 pe Luton.
Echipa de pe locul 6 al clasamentului din Championship (a doua ligă engleză) a început meciul în forță, iar Burke a deschis scorul încă din minutul 2. Saul Niguez a restabilit egalitatea în minutul 27, însă gazdele au intrat la pauză în avantaj, Cornick învingându-l pe Kepa în minutul 40.
Formația lui Thomas Tuchel a reușit să revină în meci abia în minutul 68, când Werner a egalat după un șut pe jos, în colțul din dreapta al porții.
După alte 10 minute, Lukaku a înscris în poarta goală și a dus-o pe Chelsea pentru prima dată în această seară în avantaj, stabilind totodată și scorul final.
Citește și:

Southampton a eliminat-o pe West Ham

Tot astăzi, Southampton a trecut cu scorul de 3-1 de West Ham. Perraud a înscris pentru echipa lui Hasenhuttl în minutul 31, iar Antonio a restabilit egalitatea în minutul 60. Ward-Prowse și-a dus echipa în avantaj, dintr-o lovitură de la 11 metri, în minutul 69, iar scorul final a fost stabilit în prelungiri, de Broja, care a trimis un șut la care portarul lui West Ham nu a avut nicio șansă.
Deja calificate în sferturile de finală ale Cupei Angliei sunt Crystal Palace (2-1 cu Stoke), Manchester City (0-2 cu Peterborough) și Middlesbrough (1-0 cu Tottenham), alte meciuri fiind programate în această săptămână.
Everton o înfruntă joi, de la ora 22:15, pe Boreham Wood, iar Nottingham se va duela cu Huddersfield duminică, de la ora 21:30.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol