Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pușcaș a rupt blestemul după 277 de zile! Românul a marcat, dar Reading a fost eliminată din FA Cup

Nicu Savin

Actualizat 08/01/2022 la 20:44 GMT+2

George Pușcaș a pus capăt unei perioade negre din cariera sa, reușind să marcheze primul gol al sezonului pentru Reading. Atacantul român a deschis scorul în partida pe care echipa sa o joacă împotriva divizionarei a 5-a, Kidderminster, în Cupa Angliei.

George Pușcaș

Credit imagine: Eurosport

UPDATE / Golul marcat de George Pușcaș nu a ajutat-o pe Reading să avanseze în faza următoare a Cupei Angliei. Kidderminster a întors meciul în repriza secundă și s-a impus cu 2-1, golurile fiind marcate în minutele 69 și 82.
Știrea inițială
George Pușcaș a spart gheața pentru Reading în acest sezon reușind să marcheze primul gol al partidei pe care echipa sa o joacă la această oră împotriva celor de la Kidderminster, o formație din Liga a 5-a engleză, în 32-imile FA Cup.
Pușcaș a început ca titular și a marcat în minutul 45, cu un șut puternic din interiorul careului.
Prin golul de azi, Pușcaș a pus capăt unei perioade de secetă de 277 de zile, ultima sa reușită datând de la începutul lunii aprilie. Fanii au fost atât de dezamăgiți de ineficiența românului încât au creat un cont special de Twitter care contoriza numărul zilelor trecute fără ca atacantul să marcheze, dar această situație neplăcută pentru jucător s-a încheiat astăzi.
Citește și:

Pușcaș, pe picior de plecare de la Reading

Golul marcat astăzi nu va schimba probabil prea mult situația lui George Pușcaș. Acesta este printre cei mai bine plătiți jucători de la Reading, iar prestațiile sale slabe i-au convins pe oficiali să-l pună pe lista de transferuri.
În urmă cu câteva săptămâni, presa din Italia a scris că atacantul este dorit de Cagliari, dar până acum nu s-a materializat nimic. În orice caz, viitorul lui Pușcaș pare departe de Reading, în condițiile în care gruparea din Championship are mari probleme financiare și nu mai poate suporta salariul său, mai ales că nici evoluțiile nu conving.
George Pușcaș a ajuns la Reading în 2019, dar după un prim sezon foarte bun nivelul său a scăzut constant. Forma slabă a românului i-a determinat pe șefii clubului să apeleze în plin sezon la Andy Caroll, un atacant care nu mai jucase din stagiunea trecută și care a acceptat un contract pe numai două luni.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo