UPDATE / Golul marcat de George Pușcaș nu a ajutat-o pe Reading să avanseze în faza următoare a Cupei Angliei. Kidderminster a întors meciul în repriza secundă și s-a impus cu 2-1, golurile fiind marcate în minutele 69 și 82.
Știrea inițială
George Pușcaș a spart gheața pentru Reading în acest sezon reușind să marcheze primul gol al partidei pe care echipa sa o joacă la această oră împotriva celor de la Kidderminster, o formație din Liga a 5-a engleză, în 32-imile FA Cup.
Serie B
George Pușcaș, aproape de a reveni în Italia! Unde va fi împrumutat atacantul lui Reading
ACUM 11 ORE
Pușcaș a început ca titular și a marcat în minutul 45, cu un șut puternic din interiorul careului.
Prin golul de azi, Pușcaș a pus capăt unei perioade de secetă de 277 de zile, ultima sa reușită datând de la începutul lunii aprilie. Fanii au fost atât de dezamăgiți de ineficiența românului încât au creat un cont special de Twitter care contoriza numărul zilelor trecute fără ca atacantul să marcheze, dar această situație neplăcută pentru jucător s-a încheiat astăzi.
Citește și:

Pușcaș, pe picior de plecare de la Reading

Golul marcat astăzi nu va schimba probabil prea mult situația lui George Pușcaș. Acesta este printre cei mai bine plătiți jucători de la Reading, iar prestațiile sale slabe i-au convins pe oficiali să-l pună pe lista de transferuri.
În urmă cu câteva săptămâni, presa din Italia a scris că atacantul este dorit de Cagliari, dar până acum nu s-a materializat nimic. În orice caz, viitorul lui Pușcaș pare departe de Reading, în condițiile în care gruparea din Championship are mari probleme financiare și nu mai poate suporta salariul său, mai ales că nici evoluțiile nu conving.
George Pușcaș a ajuns la Reading în 2019, dar după un prim sezon foarte bun nivelul său a scăzut constant. Forma slabă a românului i-a determinat pe șefii clubului să apeleze în plin sezon la Andy Caroll, un atacant care nu mai jucase din stagiunea trecută și care a acceptat un contract pe numai două luni.
Championship
Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League! Fulham, cea mai ofensivă echipă din Anglia
17/01/2022 LA 09:59
Championship
"O mare dezamăgire!" Dezvăluirea unui jurnalist englez: ce planuri are Reading cu George Pușcaș
06/01/2022 LA 10:41