Articol scris de Andrei Nicolae
Steven Gerrard nu a uitat trecutul său din tricoul lui Liverpool și nu a ezitat să își atace subtil foștii rivali din Premier League, după finalul partidei. Echipa legendei "cormoranilor" a avut multe momente în care a dominat jocul, însă golul rapid marcat de McTominay a decis soarta partidei din Cupa Angliei.
Premier League
Coutinho, primul jucător care pleacă de la Barcelona în vară! Ce sumă va plăti Aston Villa
11/05/2022 LA 19:29
Managerul englez a acordat după încheierea meciului un interviu, în care a fost întrebat atât de prestația jucătorilor săi, cât și despre atmosfera de pe "teatrul viselor".
"A fost un meci bun, o atmosferă bună, dar în ceea ce privește primirea mea [pe stadion], nu a avut niciun efect asupra mea. Au fost foarte tăcuți. Am fost pe stadioane mai gălăgioase decât acesta."
Citește și:
Gerrard a luat pulsul stadionului încă dinainte de startul partidei, când s-a întors la peluza Streford End după ce a ieșit din tunel și a privit sfidător fanii lui United timp de câteva secunde. A fost prima partidă a legendei lui Liverpool în fața lui United în calitate de antrenor, iar prestația echipei sale a fost una mulțumitoare.
Villa a avut două goluri anulate în repriza secundă, în urma intervențiilor VAR, însă și United a avut câteva momente în care ar fi putut tranșa partida."Diavolii roșii" o vor întâlni în faza următoare a competiției pe Middlesbrough.
Gerrard are ocazia să își ia revanșa în fața echipei lui Rangnick chiar în weekend, în confruntarea din Premier League de pe Villa Park.
Liga
Luis Suarez vrea să se întoarcă la Barcelona! Ce i-au transmis oficialii clubului de pe Camp Nou
06/05/2022 LA 07:53
Premier League
Ei sunt jucătorii care au scris istorie în tricoul lui Liverpool! Topul celor mai buni fotbaliști
29/04/2022 LA 10:32