Liverpool s-a calificat în semifinalele FA Cup, după o partidă extrem de dificilă pe terenul lui Nottingham Forrest. Echipa lui Jurgen Klopp s-a impus cu 1-0, grație golului marcat de Diogo Jota în minutul 78.
Jurgen Klopp nu i-a avut la dispoziție pe Mohamed Salah și Sadio Mane pentru partida din sferturile FA Cup. Salah a fost indisponibil din cauza accidentării din meciul cu Brighton de la picior, dar va fi refăcut până la barajul pentru Cupa Mondială din Qatar dintre Senegal și Egipt.
Finalistele Cupei Africii pe Națiuni se vor reîntâlni la finalul acestei luni, iar Jurgen Klopp a preferat să îl menajeze și pe Sadio Mane, pentru a nu isca discuții în Africa. Înaintea turneului final câștigat de Senegal, cuvintele lui Jurgen Klopp despre Cupa Africii au fost înțelese greșit de anumiți jurnaliști, iar antrenorul lui Liverpool preferă nu se afle în centrul atenției înaintea unei asemenea partide:
Liga Campionilor UEFA
Klopp, decizie surprinzătoare! Cum încearcă să rezolve problema accidentărilor înainte de finala UCL
ACUM 18 ORE
"Mo a simțit ceva la picior din nou. Nu e grav, dar era clar că nu putea fi într-un meci ca acesta, dacă avea dureri. În acel moment, a fost clar că nu îl vom folosi pe Sadio deoarece meciul (n.r. dintre Senegal și Egipt) este prea mare în Africa.
Nu vreau să fiu de două ori cel care face astfel de lucruri și să fie înțeles greșit. Mo a fost indisponibil, doar Sadio a fost lăsat în afara lotului", a declarat Jurgen Klopp la finalul meciului cu Nottingham Forrest.
Senegal și Egipt vor lupta pentru un loc la Campionatul Mondial din Qatar pe 29 martie.
Citeșe și:

JURGEN KLOPP: "NU CRED CĂ SUNTEM O TRAGERE DE VIS PENTRU NIMENI"

După victoria din sferturile FA Cup, Liverpool o va întâlni pe Manchester City în semifinalele competiției, echipă cu care se luptă și pentru titlul din Premier League. Mai mult de atât, cu o săptămână înainte de partida din FA Cup dintre cele două echipe, Liverpool va merge pe Etihad, pentru partida cu Manchester City din Premier League, partidă care poate decide în mare măsură lupta la titlu.
Jurgen Klopp, managerul echipei Liverpool, a susținut că nu se teme de nimeni, dar a admis că nu își permite să se concentreze doar pe Manchester City, deoarece există și alte meciuri, în special sferturile de finală ale Ligii Campionilor, care sunt la fel de importante.
"Avem Watford, Benfica, City, Benfica, City, United, Everton după pauza internațională). Din perspectiva lui Liverpool, toate acestea sunt jocuri importante și încercăm să le jucăm pe rând și nu pe toate împreună. Știam înainte de meci faptul că Man City ar fi adversarul, dacă vrem să mergem cu orice preț în finală. Acum, iată-ne! Nu cred că suntem o tragere de vis pentru nimeni, dar va fi o confruntare grea și trebuie să ne asigurăm că va fi dură și pentru City. Dar sunt multe meciuri de jucat înainte de partida din FA Cup", a mai spus Jurgen Klopp, potrivit Sky Sports.
Victoria cu Nottingham de duminică seara a condus, așadar, la un program cu 7 meciuri în 22 de zile pentru Liverpool, între 2 aprilie și 24 aprilie.
Lista meciurilor pe care Liverpool le va disputa într-un interval de 22 de zile
  • 2 aprilie - Watford (acasă) Premier League
  • 5 aprilie - Benfica (deplasare) prima manșă a Ligii Campionilor
  • 10 aprilie - Man City (d) Premier League
  • 13 aprilie - Benfica (a) Liga Campionilor manșa secundă
  • 16/17 aprilie - Man City (Wembley), semifinala FA Cup
  • 19 aprilie - Man United (a) Premier League
  • 24 aprilie - Everton (a) Premier League
The Emirates FA Cup
Jurgen Klopp, nemulțumit după finala FA Cup: "Nu o să înțeleg niciodată asta"
ACUM 19 ORE
Liga
Marca anunță că Mbappe a bătut palma cu Real Madrid! "Au încheiat acordul săptămâna trecută"
ACUM 21 ORE