Cupa Angliei este singurul trofeu pe care Jurgen Klopp nu l-a câștigat în Anglia, de când a preluat-o pe Liverpool, iar managerul german speră să și-l treacă în palmares în acest sezon. În semifinală, gruparea de pe Anfield se înfruntă cu Manchester City, echipa cu care se bate și pentru titlu în Premier League. Jocul este programat sâmbătă, de la ora 17:30, pe Wembley.
Cele două formații sunt despărțite de un singur punct în campionat, în favoarea ''cetăţenilor''. În ianuarie, City și Liverpool erau despărţite de 14 puncte. Duelul direct de duminica trecută (2-2), pe Etihad Stadium, nu a făcut decât să prelungească suspansul în lupta pentru titlu.
Liga Campionilor UEFA
Sadio Mane, mesaj de adio? Ce a spus senegalezul după finala Champions League
ACUM 18 MINUTE

Manchester City - Liverpool 2-2. Rezumatul unui meci de colecție

Jurgen Klopp: ''Contra lui City trebuie să vezi jocul ca o finală''

''Trebuie tratat ca o finală, trebuie s-o facem. Într-o lume ideală, noi avem 12 meciuri, asta înseamnă că în jur de zece le tratăm ca pe nişte finale. Asta arată cum am abordat situaţia încă din ianuarie, de când am început mica noastră misiune. Trebuie să mergi până la capăt. Imaginaţi-vă dacă am juca contra lui City şi am gândi: 'Da, am putea face ceva mai puţin acolo, ceva mai puţin dincolo'. Nu. Oricum contra lui City trebuie să vezi jocul ca o finală, dar acum este o semifinală, înseamnă că asta e singura modalitate de a ajunge în finală şi chiar vrem să mergem acolo'', a declarat Klopp, potrivit Agerpres.
De când germanul a preluat-o pe Liverpool, în 2015, această semifinală este cel mai bun rezultat al său în Cupa Angliei de până acum. ''Cormoranii'' au şapte trofee în palmares, dar ultimul succes din Cupă datează din 2006.
În a doua semifinală se vor înfrunta, duminică, Chelsea și Crystal Palace.
Liga Campionilor UEFA
Andy Robertson critică UEFA după finala Champions League: "Organizarea a fost un dezastru"
ACUM O ORĂ
Liga Campionilor UEFA
Șeful lui Real Madrid a uitat deja de Mbappe! Ce a spus după victoria din finala Champions League
ACUM O ORĂ