Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Liverpool nu a avut emoții cu Cardiff, în FA Cup! Cum arată tabloul optimilor de finală

Nicu Savin

Publicat 06/02/2022 la 16:21 GMT+2

Liverpool s-a calificat fără probleme în optimile de finală ale Cupei Angliei. Echipa lui Klopp a trecut cu 3-1 de Cardiff și va juca în runda următoare cu Norwich.

Liverpool player Harvey Elliott (l)celebrates after scoring the third Liverpool goal with Diogo Jota during the Emirates FA Cup Fourth Round match between Liverpool and Cardiff City at Anfield on February 06, 2022

Credit imagine: Getty Images

Arsenal și Manchester United sunt singurule forțe din Premier League care au fost eliminate din această ediție de Cupa Angliei. Chelsea, Manchester City sau Tottenham s-au calificat ieri în optimi, acolo unde a ajuns și Liverpool.
Fără Salah și Mane, care deseară vor fi adevrsari în finala Cupei Africii, "cormoranii" au trecut fără probleme de Cardiff. După o primă repriză fără goluri, Jota a dezghețat tabela în minutul 53, cu o lovitură de cap în urma unei faze fixe executate perfect de Arnold.
A fost momentul descătușării pentru formația lui Klopp, care și-a mărit avansul în minutul 68 prin Minamimo, care a înscris din pasa proaspătului transferat Luis Diaz, intrat pe teren cu 10 minute mai devreme.
Citește și:

Liverpool, adversar lejer în optimile FA Cup

Meciul a fost decis definitiv în minutul 76, când tânărul Harvey Elliot, care s-a aflat la primul meci din septembrie încoace, a făcut 3-0 din pasa lui Henderson. Galezii au reușit golul de onoare în minutul 80 prin Colwill, dar era prea târziu pentru o revenire spectaculoasă și Liverpool continuă în Cupa Angliei.
Chiar dacă mai sunt două meciuri de disputat din faza 16-imilor, Nottingham - Leicester și Bournemouth - Boreham Wood, Federația Engleză a efectuat deja tragerea la sorți pentru optimi. Granzii din Premier League vor avea adversari accesibili în faza următoare. Singurele meciuri care vor aduce față în față două echipe de pe prima scenă vor fi cele dintre Southampton și West Ham, respectiv Liverpool și Norwich.
Tabloul optimilor din FA Cup
  • Luton Town v Chelsea
  • Crystal Palace v Stoke City
  • Peterborough United v Manchester City
  • Liverpool v Norwich City
  • Southampton v West Ham
  • Middlesbrough v Tottenham
  • Nottingham Forest / Leicester v Huddersfield Town
  • Everton v Bournemouth / Boreham Wood
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo