Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Manchester City merge mai departe în Cupa Angliei, după victoria de pe terenul lui Swindon Town

Alex Masgras

Publicat 07/01/2022 la 23:58 GMT+2

Manchester City merge mai departe în Cupa Angliei, după o victorie facilă pe terenul echipei de liga a patra, Swindon Town, scor 4-1.

Manchester City

Credit imagine: Getty Images

Fără Pep Guardiola, Manchester City nu a avut emoții pe terenul lui Swindon Town în FA Cup, câștigând cu 4-1. Liderul din Premier League a aliniat un prim 11 de Champions League și a deschis scorul încă din minutul 14, prin Bernardo Silva. Scorul a fost dublat de Gabriel Jesus, care a marcat în minutul 28.
La pauză s-a intrat cu 2-0 pentru oaspeți, care au marcat din nou prin Gundogan, în minutul 59, cu o execuție superbă din lovitură liberă. În minutul 62, a avut loc poate cel mai important moment din cariera portarului Lewis Ward, care a apărat lovitura de la 11 metri a lui Gabriel Jesus.
În minutul 78, a început petrecerea pe stadionul de aproape 15,000 de locuri al celor de la Swindon Town, County Ground. După ce Jonathan Williams a recuperat balonul aproape de jumătatea terenului, acesta i-a pasat lui Harry McKirdy, care l-a învins pe portarul american al lui City, Zackary Steffen.
În minutul 82 a venit rândul și tânărului de 19 ani al lui City, Cole Palmer, care a înscris un nou gol pentru echipa lui Pep Guardiola, după ce acesta mai marcase în acest sezon în Cupa Ligii Angliei, dar și în UEFA Champions League. În finalul partidei, Rodri putea marca al cincilea gol al oaspeților, dar portarul Ward a deviat șutul mijlocașului spaniol în transversală.
Obținând calificarea mai departe în FA Cup, pentru Manchester City urmează partida de pe 15 ianuarie de pe teren propriu contra lui Chelsea. Derby-ul de pe Etihad dintre Manchester City și Chelsea este sâmbăta viitoare de la 14:30, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo