Articol scris de Andrei Nicolae
United nu a reușit să profite de ocaziile create în cele 120 de minute de joc și a ajuns la loviturile de departajare, unde jucătorii din al doilea eșalon englez și-au menținut calmul. Anthony Elanga, puștiul de doar 19 ani al lui Rangnick, a fost singurul jucător care a ratat de la punctul cu var, iar Middlesbrough a obținut calificarea în următorul act al competiției.
Premier League
Ten Hag renunță din start la doi jucători de la United! Au costat împreună peste 90 de milioane de €
19/05/2022 LA 17:45
Roy Keane nu a fost deloc mulțumit de prestația grupării unde a reușit să facă istorie și a vorbit despre jocul făcut de United în fața echipei din Championship: "În ultimele meciuri de acasă au marcat un singur gol și încă unul astăzi. Vorbeam despre Man United căutând o metodă să câștige meciul, dar ce au făcut, au găsit o metodă să piardă. Nu e un semn bun. Prima repriză fantastică, însă au jucat împotriva unei echipe din Championship. Să pierzi în fața unei echipe din Championship acasă în cupă, nu e bine deloc."

Manchester United, criticată de o legendă a clubului după eșecul din Cupa Angliei

United a jucat primele 45 de minute foarte bine, însă i-a permis lui Boro să revină în joc în partea secundă a meciului. Keane a vorbit și despre gestionarea jocului în a doua repriză a partidei, aspect pe care Rangnick l-ar fi putut aborda altfel pentru a câștiga duelul.
"Desigur, Middlesbrough ar fi pus presiune în repriza a doua, dar trebuie să controlezi asta. Chiar și la golul primit, erau în inferioritate, jucătorii nu făceau pasul înapoi și acum spun din nou că ai nevoie de caracter.", a declarat irlandezul. Keane este conștient că înfrângerea de aseară va cântări mult în vestiarul lui United, care a fost eliminată din ambele competiții de cupă.
"O să schimbe starea. Nu e nicio surpriză că fanii au plecat de pe stadion. Ne așteptam să învingem o echipă din Championship, dar nu. Pune și mai multă presiune pentru următoarele meciuri." Astfel, Champions League și Premier League rămân singurele competiții în care trupa lui Rangnick va rămâne angrenată, având însă șanse infime pentru ambele trofee.
Fotbal
Guardiola a pus ochii pe un mijlocaș din Premier League! Cine e așteptat în locul lui Fernandinho
19/05/2022 LA 08:30
Premier League
Viitorul lui Ronaldo a fost scris! Anunțul făcut de Ten Hag, noul antrenor al "diavolilor"
16/05/2022 LA 11:20