Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Manchester United, criticată de o legendă a clubului după eșecul din Cupa Angliei: "Au găsit o metodă să piardă"

Eurosport
DeEurosport

Publicat 05/02/2022 la 13:50 GMT+2

Manchester United a fost eliminată aseară din Cupa Angliei de Middlesbrough, după loviturile de departajare. Roy Keane, fostul jucător al "diavolilor", nu a ezitat nici de această dată să critice jocul fostei sale echipe și a declarat pentru ITV Sport că băieții lui Rangnick au dus o lipsă de caracter în partida de pe Old Trafford.

Cristiano Ronaldo durante Manchester United-Middlesbrough - FA Cup 2021-22

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Andrei Nicolae
United nu a reușit să profite de ocaziile create în cele 120 de minute de joc și a ajuns la loviturile de departajare, unde jucătorii din al doilea eșalon englez și-au menținut calmul. Anthony Elanga, puștiul de doar 19 ani al lui Rangnick, a fost singurul jucător care a ratat de la punctul cu var, iar Middlesbrough a obținut calificarea în următorul act al competiției.
Roy Keane nu a fost deloc mulțumit de prestația grupării unde a reușit să facă istorie și a vorbit despre jocul făcut de United în fața echipei din Championship: "În ultimele meciuri de acasă au marcat un singur gol și încă unul astăzi. Vorbeam despre Man United căutând o metodă să câștige meciul, dar ce au făcut, au găsit o metodă să piardă. Nu e un semn bun. Prima repriză fantastică, însă au jucat împotriva unei echipe din Championship. Să pierzi în fața unei echipe din Championship acasă în cupă, nu e bine deloc."

Manchester United, criticată de o legendă a clubului după eșecul din Cupa Angliei

United a jucat primele 45 de minute foarte bine, însă i-a permis lui Boro să revină în joc în partea secundă a meciului. Keane a vorbit și despre gestionarea jocului în a doua repriză a partidei, aspect pe care Rangnick l-ar fi putut aborda altfel pentru a câștiga duelul.
"Desigur, Middlesbrough ar fi pus presiune în repriza a doua, dar trebuie să controlezi asta. Chiar și la golul primit, erau în inferioritate, jucătorii nu făceau pasul înapoi și acum spun din nou că ai nevoie de caracter.", a declarat irlandezul. Keane este conștient că înfrângerea de aseară va cântări mult în vestiarul lui United, care a fost eliminată din ambele competiții de cupă.
"O să schimbe starea. Nu e nicio surpriză că fanii au plecat de pe stadion. Ne așteptam să învingem o echipă din Championship, dar nu. Pune și mai multă presiune pentru următoarele meciuri." Astfel, Champions League și Premier League rămân singurele competiții în care trupa lui Rangnick va rămâne angrenată, având însă șanse infime pentru ambele trofee.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo