Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Nottingham, revelația din FA Cup! A eliminat-o pe Leicester, după ce trecuse de Arsenal

Romeo Ene

Actualizat 06/02/2022 la 20:58 GMT+2

Nottingham Forest s-a calificat în optimile FA Cup, după ce a învins-o fără drept de apel pe Leicester, deținătoarea trofeului, scor 4-1.

Nottingham Forest's English defender Djed Spence (R) celebrates with teammates after scoring their fourth goal during the English FA Cup fourth round football match between Nottingham Forest and Leicester City at The City Ground in Nottingham, central Eng

Credit imagine: Getty Images

Nottingham Forest este de departe revelația acestui sezon din FA Cup. Fosta campioană europeană a eliminat două nume importante din competiție.
După Arsenal în turul precedent, a venit rândul lui Leicester, deținătoarea trofeului, să piardă pe terenul lui Nottingham.
Gazdele au început în forță partida, iar în minutul 19, Keinan Davis a preluat o pasă foarte bună în interiorul careului, însă șutul său a nimerit doar bara transversală.
Totuși, a fost doar o avertizare pentru ce avea să urmeze pentru Leicester. Philip Zinckernagel a deschis scorul în minutul 23, după un șut din interiorul careului, iar la următoarea fază, Brennan Johnson a dublat avantajul echipei sale.

Nottingham, surpriza din acest sezon de FA Cup

Leicester s-a văzut condusă foarte rapid cu 2-0 de Nottingham Forest, după greșeli mari în apărare. Același Philip Zinckernagel putea face 3-0 în minutul 31, după ce a preluat o minge respinsă în interiorul careului, însă șutul său a fost respins spectaculos de Danny Ward.
Precum după ocazia de la 0-0, Nottingham a făcut 3-0 în minutul 32, după ce Joe Worrall a fost omul potrivit la locul potrivit. Lovitura sa cu capul, după o lovitură de colț, nu a putut fi apărată de Ward, iar Leicester se afla în corzi, fără soluții pentru a putea face față unei formații din Championship.
Djed Spence, care a fost dorit de Antonio Conte la Tottenham, a avut o ocazie importantă în minutul 40, însă de data aceasta portarul lui Leicester s-a achitat foarte bine de sarcini.
CITEȘTE ȘI:
Kelechi Iheanacho a redus din diferență pentru "vulpi" cu 5 minute înainte de pauză, după o fază personală în care a ajuns singur cu portarul, după ce l-a driblat și pe acesta. Nu a fost suficient pentru trupa lui Brendan Rodgers, iar Nottingham a făcut 4-1 în minutul 61, după un gol superb înscris de Djed Spence, după o pasă excelentă din partea lui Philip Zinckernagel.
Leicester nu a mai avut forța să revină, iar Nottingham Forest a produs surpriza și a eliminat deținătoarea trofeului fără drept de apel, scor 4-1. Gazdele se află pe locul 8 în Championship, cu 43 de puncte după 29 de etape, în timp ce Leicester este pe 10 în Premier League, cu 26 de puncte după 20 de etape.
Nottingham va juca pe terenul lui Blackburn etapa viitoare, în timp ce Leicester o va întâlni pe Liverpool în deplasare.
Tabloul optimilor din FA Cup
  • Luton Town v Chelsea
  • Crystal Palace v Stoke City
  • Peterborough United v Manchester City
  • Liverpool v Norwich City
  • Southampton v West Ham
  • Middlesbrough v Tottenham
  • Nottingham Forest v Huddersfield Town
  • Everton v Bournemouth / Boreham Wood
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo