Pep Guardiola și asistentul său, Juanma Lillo, s-au izolat după ce au fost testați pozitiv cu Covid-19. Aceștia nu se vor afla pe banca "cetățenilor" pentru partida de mâine din Cupa Angliei contra celor de la Swindon Town.
Potrivit clubului de pe Etihad, 21 de persoane din cadrul clubului se află în izolare, dintre care 7 jucători ai primei echipe. În ciuda numărului mare de infectări, în acest moment nu se pune problema amânării partidei din Cupa Angliei din partea liderului din Premier League, care nu a făcut vreo solicitare în acest sens până acum.
Premier League
Pep Guardiola, ferm după egalul lui Manchester City cu West Ham! "Pot să vă asigur de ceva"
ACUM 13 ORE
În locul lui Pep Guardiola, Rodolfo Borrell va conduce echipa de pe margine în turul 4 al Cupei Angliei. City se va deplasa vineri seară pe terenul celor de la Swindon Town, ocupanta locului 5 în League Two (a patra ligă din Anglia).
După partida din Cupa Angliei, City speră să poată recupera cât mai mulți jucători, deoarece pe 15 ianuarie va primi vizita lui Chelsea în Premier League. Pentru partida din prima zi cu Arsenal, Pep Guardiola nu s-a putut baza pe Phil Foden, care s-a infectat cu Covid chiar înaintea partidei.

Meciul tur al lui Arsenal cu Liverpool din Cupa Ligii, amânat

După înfrângerea din prima zi a anului contra lui Manchester City, pentru Arsenal ar fi trebuit să urmeze partida de astăzi contra lui Liverpool. Din cauza numărului mare de infectări cu COVID-19 din lotul lui Jurgen Klopp, partida nu va mai avea loc astăzi, ci pe 20 ianuarie. Astfel, meciul de pe Anfield se va juca așa cum a fost stabilit de la bun început, pe 13 ianuarie, dar va fi considerat meciul tur.
Liga
Un star de la Barcelona renunță la o sumă mare de bani pentru a ajunge sub comanda lui Guardiola
ACUM 17 ORE
Premier League
Haaland a declanșat nebunia pe piața sponsorizărilor! Suma amețitoare cu care e ademenit norvegianul
ACUM 20 ORE