Articol scris de Andrei Nicolae
Middlesbrough s-a impus pe Rirverside Stadium cu ajutorul golului marcat de Josh Coburn în prelungiri. Astfel, Boro învinge pentru a doua oară la rând în competiție o echipă din Premier League, după ce trupa lui Chris Wilder a trecut de Manchester United în runda a patra a FA Cup, la loviturile de departajare.
Echipa ce evoluează în Championship a controlat partida și a distrus speranțele lui Tottenham de a cuceri un trofeu în acest sezon. Shearer a vorbit pentru BBC după partidă și nu a ezitat să vorbească despre jocul slab făcut de Spurs:"Asta nu a fost noroc. Spurs a fost foarte moale, tipic Tottenham. Middlesbrough a meritat cu desăvârșire să fie în sferturi."
Premier League
Răsturnare de situație în cazul lui Dybala! Agentul atacantului, la negocieri în Premier League
IERI LA 14:26
Fostul atacant al celor de la Newcastle a lăudat echipa din Championship și abordarea lui Chris Wilder din cele treizeci de minute de prelungiri: "Au fost echipa mai bună de la început până la final. Au fost primii la orice balon, au creat șanse, au avut mai multă energie. Cu siguranță în prelungiri, au făcut schimbările mai bune și Chris Wilder poate să fie extrem de mândru de ce a realizat echipa sa în seara asta."
"Ce noapte pentru Middlesbrough și pentru fanii săi, el [Wilder] a fost pregătit, jucătorii au fost pregătiți, este păcat că jucătorii lui Tottenham nu au fost pregătiți", a adăugat Shearer. Eșecul lui Spurs apasă greu pe umerii lui Conte, al cărui plan pe termen lung nu pare să aibă vreun aspect pozivit. Situația lui Harry Kane devine la rândul ei incertă, atacantul dorind să câștige trofee, o cerință ce nu este respectată de actuala sa echipă.
Citește și:
DORTMUND PREGĂTEȘTE ERA POST HAALAND! NEMȚII, GATA SĂ PARIEZE PE UN ATACANT TOTAL IEȘIT DIN FORMĂ

Jermain Defoe a rămas dezamăgit de Tottenham

Fostul atacant al echipei din Premier League a comentat și el asupra eliminării din FA Cup: "Asta este extrem de dezamăgitor din punctul de vedere al lui Tottenham. Fără supărare pentru Middlesbrough, te aștepți ca Tottenham să vină aici și să domine. Middlesbrough a jucat cu perseverență și au devenit din ce în ce mai puternici. Jucătorii lor tineri au venit și au avut un impact."
Tottenham își poate salva sezonul dacă termină în Top 4, ce ar asigura participarea în Champions League. Echipa lui Conte se află la cinci puncte distanță de locul patru, ocupat de Manchester United, însă are două meciuri în minus față de formația de pe Old Trafford.
Premier League
Son, dezamăgit de decizia lui Conte de a-l schimba în duelul cu Arsenal! De ce voia să continue
13/05/2022 LA 08:27
Premier League
Bătălie palpitantă pentru ultimul loc de Champions League, în Premier League. Arsenal sau Spurs?
13/05/2022 LA 05:58