Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Manchester United a fost egalată de Newport, dar "diavolii" au reușit să evite rușinea în FA Cup

Eurosport
DeEurosport

Publicat 28/01/2024 la 20:32 GMT+2

Manchester United s-a calificat în optimile Cupei Angliei, după un meci extrem de complicat în fața ehipei din Liga a 4-a, Newport County. Galezii au reușit să revină de la 0-2, dar primul gol al lui Antony din acest sezon a readus echipa antrenată de Erik ten Hag în avantaj. Hojlund a risipit emoțiile în prelungiri.

Antony of Manchester United celebrates

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Daniel Kerekes
Elevii lui Erik ten Hag au călcat pedala de accelerație încă din startul partidei. "Diavolii roșii" au reușit să deschidă scorul în Țara Galilor prin Bruno Fernandes, care a finalizat din prima, la colțul scurt, din pasa lui Antony.
În minutul 13, United avea deja 2-0 , după ce Kobbie Mainoo a marcat primul său gol pentru echipa de seniori. Mijlocașul de 18 ani a avut o finalizare superbă, din pasa lui Diogo Dalot. Englezul a marcat cu piciorul drept, din interiorul careului.
Echipa de ligă a patra a revenit în joc în minutul 36, când Bryn Morris a marcat cu o execuție surprinzătoare, din 25 de metri. Acesta l-a învins pe Altay Bayindir cu un voleu deviat ușor de Lisandro Martinez.
Citește și:

Manchester United, calificare cu emoții în optimi

Elanul gazdelor a continuat și în startul reprizei secunde. Newport a egalat-o pe Manchester United în minutul 47 prin Will Evans. Vârful de atac al galezilor a finalizat din fața porții o centrare exactă a lui Adam Lewis.
Oaspeții au revenit în avantaj cu primul gol marcat de Antony în acest sezon. Brazilianul a fost a fost omul potrivit la locul potrivit, după ce Luke Shaw a nimerit bara cu un șut plasat. Antony a spart gheața în acest sezon, marcând pentru prima oară.
După ce gazdele au mai presat până la finalul partidei, United a marcat golul 4 prin Rasmus Hojlund în minutele de prelungire. Danezul risipit emoțiile cu al 8-lea său gol din toate competițiile.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo