Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bournemouth, scor fluviu în doar o repriză într-un meci din Cupa Angliei, cu o echipă de Liga 2. Cât s-a terminat duelul

Maria Olteanu

Publicat 25/01/2024 la 23:42 GMT+2

Meciurile din Cupa Angliei au continuat joi seara cu o partidă care nu a adus în prim-plan vreo echipă cu un nume atât de mare, dar, care, chiar și așa, a propus un scor foarte interesant, având în vedere că s-a marcat, în medie, un gol la 9 minute în prima repriză.

Luis Sinisterra (Bournemouth) vs Liverpool

Credit imagine: Getty Images

Bournemouth, echipa de pe locul 12 din Premier League, s-a întâlnit joi seara cu Swansea City AFC, locul 16 din al doilea eșalon valoric din Anglia, într-o partidă contând pentru faza 16-imilor de finală în Cupa Angliei.
Scorul a fost categoric în favoarea gazdelor de la Bornemouth, care plecau cu prima șansă în acest joc, dar, dincolo de asta, primele 45 de minute din meci au adus o avalanșă de goluri la poarta vizitatorilor.
În doar o repriză, echipa românului Ionuț Radu, care a fost rezervă la acest joc, a zburdat pe teren, fără să îi dea șanse adversarei.
După 45 de minute și 5 goluri, scorul părea să capete proporții, iar cei de la Swansea priveau chiar cu îngrijorare repriza a doua. Nu a fost însă cazul, pentru că Bournemouth a făcut un pas înapoi și, la adăpostul celor cinci reușite din prima parte, nu a mai forțat deloc după întoarcerea de la cabine.
Citește și:

Bournemouth a marcat 5 goluri în 45 de minute în Cupa Angliei

Prima reușită a meciului de joi seara a venit în minutul 7 al întâlnirii. Lloyd Kelly a fost cel care a deschis tabela și drumul echipei sale spre victorie.
Doar trei minute mai târziu, în minutul 10, Alex Scott a majorat ecartul la 2-0, atât cât arăta tabela după doar 10 minute de la fluierul de start.
Până la primul sfert de oră al partidei, gazdele au mai marcat o dată. Luis Sinisterra a introdus și el mingea în ațe în minutul 14, pentru 3-0.
David Brooks a făcut 4-0 în minutul 35, iar Dominic Solanke a stabilit scorul primei reprize și scorul final al întâlnirii în minutul 44, 5-0.
În urma victoriei din această seară, Bournemouth a avansat în faza optimilor de finală din Cupa Angliei.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo