Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Imagine ireală în FA Cup. Ce făcea un coleg de-ai lui Thiago Silva, când fundașul plângea în hohote pe teren

Andrei Nicolae

Publicat 21/04/2024 la 17:57 GMT+3

Chelsea a fost învinsă sâmbătă seara de Manchester City în semifinalele Cupei Angliei, meciul fiind decis de un gol înscris pe final de Bernardo Silva. La finalul partidei, aparatele foto au surprins un moment ce pare ireal, care îi are drept protagoniști pe Thiago Silva și pe Noni Madueke, doi fotbaliști ai londonezilor.

Chelsea - Manchester City, FA Cup. Foto: CBS Sports Golazo

Credit imagine: Twitter

Chelsea și-a luat "adio" sâmbătă seara de la ultima șansă de a cuceri vreun trofeu în acest sezon, după ce a fost eliminată de Manchester City din Cupa Angliei. Londonezii au avut șansa să profite de faptul că elevii lui Guardiola erau extenuați după meciul cu Real Madrid din UCL, însă acest lucru nu s-a întâmplat, iar "cetățenii" s-au impus grație unui gol înscris pe final de Bernardo Silva.
După partida de pe Wembley, unul dintre cei mai afectați jucători ai londonezilor a fost cu siguranță Thiago Silva, care a fost vizibil întristat de eșecul echipei sale. Brazilianul nu și-a mai putut stăpâni emoțiile și a început să plângă în hohote chiar pe teren.
Camerele de luat vedereri au surprins însă un moment uluitor, ce îi are drept protagoniști pe jucătorul sud-american și pe colegul său de echipă, Noni Madueke. În momentele în care Silva plângea pe teren, jucătorul de 22 de ani al londonezilor nu părea deloc afectat de înfrângere, ba mai mult, râdea copios alături de Jack Grealish.
Acest moment poate sugera în mod clar cât de dezbinată este echipa lui Mauricio Pochettino și cât de slabe sunt relațiile între jucătorii săi, care nu par să fie acolo unul pentru celălalt.
Citește și:

Thiago Silva poate fi la ultimul sezon alături de Chelsea

Foarte multă lume a interpretat ieșirea lui Thiago Silva de la finalul meciului cu City drept un strigăt de frustrare, provocat de faptul că brazilianul nu va avea ocazia să cucerească un trofeu alături de Chelsea în ultimul său sezon la club.
Sud-americanul are 39 de ani, iar contractul său cu echipa de pe Stafmford Bridge expiră în vară, astfel că specialiștii se așteaptă ca brazilianul să își ia "adio" de la club odată cu finalul acestei stagiuni.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo