Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Man City, calificare la pas în semifinalele FA Cup! Silva, dublă pentru "Cetățeni". Wolves, eliminare surpriză

Irina Aldea

Publicat 16/03/2024 la 21:26 GMT+2

Manchester City s-a impus sâmbătă seară în partida din sferturile de finală ale Cupei Angliei cu Newcastle, scor 2-0. Wolves a încasat o înfrângere surprinzătoare după ce a condus cu 2-1 până în minutul 90+7. Trupa lui O'Neil a fost eliminată de Coventry, care s-a impus cu scorul de 3-2.

Manchester City - Newcastle

Credit imagine: Getty Images

Manchester City s-a calificat la pas în semifinalele Cupei Angliei după ce a învins Newcastle cu 2-0. Bernardo Silva a deschis scorul în minutul 13, șutul portughezului fiind deviat în poarta apărată de Dubravka. Același Silva a reușit dubla în minutul 31, după un șut deviat de un fundaș advers, stabilind scorul de la pauză.
"Cetățenii" nu au mai forțat după revenirea de la vestiare, iar partida s-a încheiat cu 2-0, fără nicio reușită în repriza secundă. Campioana en-titre, care are în palmares 7 titluri în Cupa Angliei, merge astfel în semifinalele competiției, acolo unde s-a calificat deja Coventry. În sferturi vor mai juca Manchester United - Liverpool și Chelsea - Leicester.
CITEȘTE ȘI:
Manchester City – Newcastle în sferturile de finală ale Cupei Angliei | Echipele de start
  • Manchester City: Ortega - Walker, Akanji, Dias, Gvardiol - Rodri, Kovacic - Foden, Silva, Doku – Haaland. Rezerve: Ake, Alvarez, Bobb, Carson, Gomez, Grealish, Lewis, Nunes, Stones. Antrenor: Pep Guardiola
  • Newcastle: Dubravka - Schar, Lascelles, Botman - Murphy, Guimaraes, Longstaff, Burn - Gordon, Willock – Iask. Rezerve: Almiron, Anderson, Dummett, Hall, Karius, Krafth, Miley, Richie, Targett. Antrenor: Eddie Howe

Wolves, eliminare neașteptată din Cupa Angliei. Coventry a reușit o revenire de senzație împotriva "lupilor"

Meciul Wolves - Coventry a marcat o surpriză uriașă. "Lupii" erau favoriți clari în disputa cu echipa de pe locul 8 din Championship, dar echipa antrenată de Mark Robins a produs o surpriză fantastică și s-a calificat mai departe. După o primă repriză fără niciun gol, Coventry a deschis scorul în minutul 53 prin mijlocașul Ellis Simms.
Trupa lui O'Neil a revenit în joc pe final, Ait-Nouri (minutul 83) și Bueno (minutul 88) marcând golurile care le-au dat asigurarea gazdelor că vor merge mai departe. Oaspeții au avut însă alte planuri și au marcat de două ori în prelungiri, Simms reușind dubla în minutul 90+7, iar americanul Haji Wrtight asigurându-le oaspeților calificarea în penultimul act pentru prima dată de când clubul a câștigat competiția în 1987.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo