Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Man United o elimină pe Liverpool din Cupa Angliei, după un meci nebun! S-au tras la sorți semifinalele

Dani Morar

Actualizat 17/03/2024 la 20:53 GMT+2

Manchester United s-a impus cu 4-3 pe teren propriu, într-un meci absolut nebun cu rivala Liverpool. Partida a fost una cu o desfășurare incredibilă și cu multe întorsături de situație, iar când meciul părea că se duce spre penalty-uri, Diallo a lovit pe contraatac.

Marcus Rashford of Manchester United celebrates scoring their third goal during the Emirates FA Cup Quarter Final match between Manchester United and Liverpool at Old Trafford.

Credit imagine: Getty Images

UPDATE: Imediat după partida nebună dintre Manhester United și Liverpool, s-au tras la sorți și semifinalele Cupei Angliei. "Diavolii" au avut noroc și vor juca împotriva divizionarei secunde, Coventry, în timp ce Chelsea - Manchester City va fi șocul din această fază.
Semifinalele Cupei Angliei:
  • Chelsea - Manchester City
  • Manchester United - Coventry.
Știre inițială
Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup, după un meci incredibil în fața rivalei Liverpool. "Diavolii" s-au impus cu 4-3, după prelungiri, după golul lui Diallo, care a văzut apoi și cartonașul roșu.
Prima ocazie a venit după doar 4 minute și le-a aparținut celor de la United. Rashford l-a întins serios pe Kelleher, care a respins în corner șutul venit din afara careului.
Scott McTominay a deschis scorul în minutul 10. Scoțianul a profitat de un șut bun al lui Hojlund și a urmărit mingea, înscriind din apropierea liniei porți, după ce goalkeeperul advers respinsese inițial.
Liverpool a avut apoi un gol anulat. Wataru Endo marcase cu un șut pe jos la colțul lung, dar reușita sa nu s-a pus deoarece Mohamed Salah a fost surprins în poziție neregulamentară.
Egalarea lui Liverpool a venit în minutul 44. Slaah a pătruns pe flancul drept și a pasat în careu pentru Darwin Nunez. Uruguayanul a scos în spate la Mac Allister, iar argentinianul a trimis puternic la colțul scurt, pentru 1-1.
"Cormoranii" au intrat în avantaj la pauză, după ce Salah a punctat în prelungirile primei reprize. Nunez a șutat la colțul lung, iar Onana a respins în fața, acolo unde egipteanul a preluat și a îndeplinit o simplă formalitate.
A fost al 13-lea gol al lui Salah în 14 apariții împotriva celor de la Manchester United, în tricoul lui Liverpool. Niciun jucător din Premier League nu a marcat mai mult împotriva unei echipe din momentul în care Salah a semnat cu Liverpool (Harry Kane are 13 goluri împotriva lui Everton în această perioadă).
De asemenea, Mo Salah a devenit primul jucător din istorie care marchează în 5 partide consecutive pe Old Trafford, din postura de adversar.
După o mulțime de ocazii și în repriza a doua, Manchester United a dat lovitura pe final. Antony a trimis la colțul lung și l-a învins pe Kelleher, trimițând meciul în prelungiri. La ultima fază, Rashford a ratat oportunitatea de a închide partida, dar a trimis pe lângă poartă din apropiere.
Liverpool a preluat din nou avantajul, chiar în finalul primei reprize de prelungiri. Harvey Elliot a șutat de la mai bine de 20 de metri, iar mingea a fost deviată de Christian Eriksen, Onana fiind învins.
United a revenit din nou pe tabelă, iar McTominay i-a pasat lui Rashford cu ultimele puteri. Marcus a trimis pe colțul scurt din careu și a egalat la 3.
Finalul a fost unul absolut nebun. Liverpool a avut un corner, iar gazdele au plecat pe contraatac și au dat lovitura prin Diallo, care a trimis perfect la colțul lung. Golul a venit în prelungirile prelungirilor, iar marcatorul a văzut și cartonașul roșu imediat după.
Echipele calificate în semifinalele Cupei Angliei:
  • Manchester United
  • Chelsea
  • Manchester City
  • Coventry
Citește și:

Manchester United – Liverpool: Echipele de start:

  • Manchester United: Onana - Wan-Bissaka, Varane, Lindelof, Dalot - McTominay, Mainoo - Garnacho, Fernandes, Rashford - Hojlund
Rezerve: Amrabat, Antony, Diallo, Eriksen, Forson, Heaton, Kambwala, Maguire, Mount
Antrenor: Erik Ten Hag.
  • Liverpool: Kelleher - Gomez, Quansah, Van Dijk, Robertson - Mac Allister, Endo, Szoboszlai - Salah, Nunez, Diaz
Rezerve: Adrian, Bradley, Clark, Danns, Elliot, Gakpo, Gravenberch, McConnell, Tsimikas
Antrenor: Jurgen Klopp.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo