Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Radu Drăgușin, rezervă la Tottenham contra lui Manchester City, în 16-mile Cupei Angliei

Andrei Nicolae

Publicat 26/01/2024 la 21:01 GMT+2

Tottenham și Manchester City se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în 16-mile Cupei Angliei, iar echipele de start ale celor două formații tocmai ce au fost publicate pe rețelele sociale. Radu Drăgușin va fi pe banca de rezerve, însă are șanse să intre pe teren, la fel cum a făcut-o la meciul său de debut contra lui United.

Radu Drăgușin, Tottenham.

Credit imagine: Eurosport

Radu Drăgușin este rezervă la Tottenham înaintea confruntării cu Manchester City din 16-mile Cupei Angliei. Echipele celor două formații tocmai ce au fost publicate, iar fundașul român se află pe bancă, Ange Postecoglou luând decizia să folosească din nou cuplul de bază format din Micky van de Ven și Cristian Romero.
Partida din FA Cup este a doua pentru jucătorul de 21 de ani în calitate de jucător al lui Spurs, după ce a mai fost în lot și la meciul din campionat în care londonezii au dat peste Man. United. Atunci, Drăgușin a fost tot rezervă, însă a fost introdus în minutul 85 și și-a făcut astfel debutul.
În funcție de cum va decurge meciul, Radu va avea șanse să prindă minute într-un nou meci extrem de important al echipei din nordul Londrei, în fața uneia dintre cele mai bune echipe din lume la momentul actual.
Citește și:

Ce a spus Postecoglou despre Drăgușin înainte de meciul din cupă

"În primul rând, sunt mulțumit că ne-am atins rapid țintele din acest mercato, un fundaș central și un jucător de atac, cu Radu Drăgușin și Timo Werner. Amândoi au profitat de aceste zile de pregătire și s-au adaptat la ce este aici.
A fost o săptămână bună de pregătire, nu mai dură față de ceea ce facem de obicei, dar dusă la un nivel ridicat. Cu Radu și Timo în lot, am ridicat nivelul în tot ce am realizat.
S-au adaptat bine. I-am urmărit cum s-au antrenat și cum s-au integrat stilului nostru de pregătire. Amândoi s-au adaptat deja, se simt bine alături de colegi. Au pătruns într-un grup bun. Și clubul s-a străduit să-i facă să se simtă bine și amândoi sunt extraordinari", a spus tehnicianul lui Spurs, la conferința de presă premergătoare jocului de vineri seara.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo